| youaremyfavouritecolour a întrebat:

Spuneti-mi va rog dragostea adevarata poate muri vreodata.........sau e adevarat ca ochii care nu se vad se uita?

Răspuns Câştigător
| Fllorentina a răspuns:

Dupa parerea mea nu! Ochii care nu se va NU se uita.
Dupa mult timp imaginea personajului incepe sa devina neclara dar privirea lui (cred ca este vb de un baiat) nu o poti uita. Mereu te gandesti la privirea care o avea doar pentru tine, la ochii lu verzi, albastrii, caprui sau cum sunt al lui. Dragostea adevarata exita si ai incredere pentru ca numai asa o poti tine aprinsa.

Poti sa faci si un experiment. Cand te intalnesti cu cineva necunoscut prima data te uiti in ochii lui nu? Iar daca il vezi dupa un timp iti aduci aminte ca el/ea era dupa privire.

Nici nu stiu cum sa iti explic, doar atat pot sa iti zic, Iubirea adevarata exista! Dar trebuie sa o mentii si sa vine din ambele parti!

Baftakiss

| youaremyfavouritecolour explică (pentru Fllorentina):

Multumesc foarte mult.....ai dat un raspuns foarte frumos

| Fllorentina a răspuns (pentru youaremyfavouritecolour):

Multumesc si eu pentru fundita, sa ma scuzi te rog pentru greselile gramaticale dar am scris repede. Mi-am dat seama de acestea de abia dupa ce am trimis raspunsul.
Sper ca ti-am fost de ajutor, iar daca mai ai nevoie de ceva imi poti trimite mesaj! kiss

| youaremyfavouritecolour explică (pentru Fllorentina):

Cu multa placere si sa stii ca am sa tin cont..de asta

10 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

Dragostea adevarata nu moare, iar ochii nev. se uita, clar da!

| Doηηa a răspuns:

Amândouă sunt adevărate.
După părerea mea.

| youaremyfavouritecolour explică (pentru Doηηa):

Sa stii ca ai dreptate

| Doηηa a răspuns (pentru youaremyfavouritecolour):

Mulțumesc.

| Anda1708 a răspuns:

Sincer, eu merg pe varianta "ochii care nu se vad se uita". Dar daca dragostea este adevarata, nu cred ca poate fi scoasa in totalitate din suflet...

| FunDays a răspuns:

Pasiunea fizica e o reactie hormonala (practic e identica fiziologic cu reactia provocata de droguri, sunt implicati niste receptori din creier), aia nu e dragoste, e pur si simplu atractie, si peste ea se trece la fel cum te lasi de tigari, e o perioada de sevraj, in care ti-e dor de ea, dupa care o poti uita. Dragostea adevarata e ceva mai profund, e o legatura sufleteasca, nu doar fizica, o astfel de legatura se creeaza in ani, si aia intr-adevar nu se uita usor.

| Andrei20133 a răspuns:

Dragostea adevarat poate muri dintr-o simpla banalitate care interpretata sau auzita gresit s-a dus
Ochii care nu se vad se uita - si asta o cred adevarata dupa mine, ochii care nu se vad se uita e o relatie la distanta care nu tine :d

Întrebări similare