| D3d3_9101 a întrebat:

Spuneti-mi va rog frumos ce frizuri sunt bune pentru parul mediu si fata ovala?
Dau fundita

Răspuns Câştigător
| cokocosmy a răspuns:

Fata ovala se apropie cel mai mult de idealul de frumusete. Proportiile echilibrate o fac sa fie cea mai versatila dintre toate formele de fata. Daca ai fata ovala esti norocoasa, ai exact tipul de fata care-ti permite sa alegi cam orice frizura iti trece prin cap. EVITA Tunsorile cu breton care iti acopera fata "perfecta". Acest tip de frizuri taie din lungimea fetei si o fac sa para mai degraba rotunda, reducand echilibrul care exista deja, INCEARCA Un bob de lungime medie, cu breton oblic este potrivit pentru fata ovala, chiar daca are o forma usor rotunjita. Bretonul oblic este elementul care echilibreaza si il face un bob perfect pentru fata ovala.deci ai noroc incearca ceva onduleuri lejere inspira un aer jucauswinking si dragut nu te fac sa pari de 10 ani stai calmwinking cauta p google imagini cu frizuri pentru fata ovala o sa ai din ce alege eu ti-am dat ceva idei sa stii ce sa eviti si ceva desp tipul formei fetei tale acum depinde d tine cum vrei s te aranjezi sau tunzi happy succes sper ca te-am ajutathappy

1 răspuns:
| D3d3_9101 explică:

Ms mult:*