anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-va si opiniile despre sexul anal....sunteti PRO sau CONTRA?

Răspuns Câştigător
mlm
| mlm a răspuns:

Sint contra si uite iti voi explica si de ce:In primul rand, este vorba de cele doua sfinctere (inele musculare) care inchid orificiul anal. Cel dinspre exterior poate fi actionat voluntar iar cel dinspre interior actioneaza involuntar si are ca rol inchiderea permanenta a intestinului. Sexul anal poate distruge aceste doua sfinctere iar rezultatul, nu singurul si nu cel mai neplacut, ar fi incontinenta anala - eliminarea materiilor fecale nu ar mai fi controlata. Apoi, spre deosebire de mucoasa vaginala care este rezistenta la frecare, mucoasa intestinului nu este pregatita pentru asa ceva. De aceea pot apare foarte usor iritatii, traume sau sangerari. Acestea devin "porti" pentru trecerea agentilor patogeni in sange, probabilitatea transmiterii unor infectii fiind mult mai mare in aceste cazuri.Nu trebuie sa uiti ca virusul imunodeficientei umane (HIV) se transmite extrem de usor in cazul contactului dintre fluidele corpului mai ales in cazul existentei acestor factori favorizanti cum sunt ranile sau ulceratiile. Poate acum ai sa-ti dai seama de ce sint contra.

24 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu pot avea opinii despre ce fac oamenii acasa, in intimitate. Nu am nici un drept sa-mi dau cu parerea.

| elena a răspuns:

Cati ani ai? Doamne ce-ti trece prin cap...fiecare om are curiozitatile lui, dar aceasta enigma pentru tine, nu incerca sa o rezolvi, este ca si cum ai vrea sa mananci slanina sau nu?

Anna
| Anna a răspuns:

Contra, evident.

mariana
| mariana a răspuns:

Este impotriva firii asa ca eu sunt contra. Sunt intru totul de acord cu mlm, care ti-a explicat ce efecte poate avea un asemenea raport sexual si in aceste conditii experimentarea in acest domeniu mi se pare patetica si bolnavicioasa. Natura ne-a inzestrat cu diferite organisme care pot fi folosite pentru anumite functiuni, in cazul in care se "intrebuinteaza" si la altceva atunci nu pot fi decat dstructive si omul avand inteligenta si putere de decizie, trebuie sa se protejeze singur de efectele nedorite ale unor asemenea "incercari".
Cu alte cuvinte prietena ta sa-i spuna iubitului ca, nu este de acord si sa-i dea "papucii" pentru ca cine stie ce idei ii mai vin pe parcurs, care pot semana cu perversiunile sexuale.

| Leea1234 a răspuns:

Eu cred ca fiecare are dreptul sa aleaga modul de a face sex.eu nu am nimic impotriva persoanelor care fac sex anal, la fel si despre cele care fac oral sau ce stiu eu cum! important e sa te potrivesti cu partenerul.nu cred ca as trata diferit o persoana care as sti ca a practicat altfel de sex decat cel normal! deci sunt PRO.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Contra! Mi se pare jenant straight face Spor la rupturi anale celor care il practica...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

CONTRA! Rectul nu are terminatii nervoase specifice, dedicate placerii!, iar ceea ce se pretinde a fi placere, e datorat proximitatii cu vaginul! Personal, cred ca cei cu adevarati bogati erotic si spiritual, nu au nevoie de atari explorari!

| dulshe a răspuns:

CONTRA binenteles

| Ben. a răspuns:

Da' sexul normal, ce cusur are?

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Liber, la alegere. Daca asta este dorinta celor doi, e ok. Fiecare face cu corpul lui ceea ce considera de cuviinta.

| Lorenada a răspuns:

Contraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

| alexam a răspuns:

Contra! E impotriva firii!

| cristi a răspuns:

Contra, este anormal si impotriva firii, "mlm" ti-a explicat cel mai bine efectele nefaste ale acestuia.

| alexzender a răspuns:

Pro. ce intrebare e astalaughing?

| LittleZyzy a răspuns:

Sunt CONTRA. Spune-i prietenei tale sa nu se lase influentata doar sa-i faca pe plac prietenului ei. Am auzit de multe neplaceri si efecte secundare ale acestei "activitati", si nu cred ca i-ar placea.

| Beatrice_6624 a răspuns:

Contra

| 31ea a răspuns:

Are dreptate mlm, sunt contra

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In ziua de azi...totul este posibil...si era o intrebare pentru cultura mea generala...pentru k azi prietenul prietenei mele i-a propus sa faca anal... pur si simplu vreau sa vad ce ganditi voi...cui nu-i convine sa ocoleaca intrebarea si sa numai raspunda doar de dragul de-a luat niste puncte amarate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca ambilor parteneri le face placere, e treaba lor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt pro, daca este acceptat de partener. sunt contra daca este fara acceptul acestuia. sa nu uitam ca "punctul g"la barbati se afla foarte aproape de intrarea in anus, stimuleaza prostata, ceea ce le provoaca o stare de excitatie. atata timp cat partenerii sunt de acord si se foloseste prezervativul si o igiena adecvata, nu vad de ce as fi contra, fiecare are dreptul sa experimenteze si sa practice ceea ce crede de cuviinta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu o sa mai fac cu prietena mea ca o doare si poate sa faca fisura anala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ba da

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu unul nu sunt contra, mi se pare ceva normal!

| rohanjurca55 a răspuns:

Indiferent fiecare face ce vrea.

Întrebări similare