Nu prea are ce sa fac cu asta nu e de joaca
ar putea sa avorteze da nu ii recomand pentru ca e Foarte mare pacat si oricum nu se mia poate daca e in stadiu avansat.
dar ar trebui sa ii spuna mamei sa mearga la doctor pentru ca s.ar putea sa nu fie.
eu stiu ca daca ink nu ti. a venit menstruatia deloc (nu ma refer in acea luna) nu ramai insarcinada...asa stiu eu
Asa ceva...parca e o poveste de basm mai bine sa afle si maicasa daca nu va fi si mai rau
Daca a facut-o cu prezervativ nu a ramas daca a facut-o fara trebuie sa se duca la farmacie sa isi ia pilula de a doua zi.
Tipicul familiei dezorganizata, cu parinti violenti care nu sunt in stare sa isi educe copiii!
Dca e adevarat, cum nu sper, zii mamei tale asta.Va stii ea ce sa faca.
Asta uneori nu are legatura cu educatia parintilor, ci dorinta ei de a face ceva...si da, cred ca mama ei o sa o bata rau, trebuie sa ii spuna mamei ei, altfel nu prea poate sa rezolve problema fiindca e prea mica.
Sa isi ia un test de sarcina ca sa fie sigura ca e insarcinata... daca e sa isi infrunte frica si sa ii spuna mamei... daca nu e sa taca din gura si sa nu mai spuna nimanui ca a facut sex nici mamei, nici prietenilor ei si sa nu mai faca sex pana la 18 ani cand o sa fie pe picioarele ei!
sper ca te-am ajutat!
Sunt de'a dreptul socata... ebsolut penibil ce se intampla in tara asta!
Si? Sa ia bataie.cum daca e gravida si va face avort, cum ea omoara o viata asa merita sa pateasca!
Doamne... 11 ani
O bataie nu strica unde eu fost capu, cum spune si Adriana, sa avortezi ii cel mai mare PACAT, ii crima
O bataie nu-i strica unde eu fost capu?, sa avortezi ii cel mai mare PACAT ii crima.
Doamne 11 ani? La 11 ani parinti nostri sau uni nu stiau ce e ala un iubit dapai sa faca sex ...omg! Nu stie ca sexu neprotejat e foarte periculoss? sau mai bine spus sexu la 11 aniii bayy suntem pe pamantt dc dracu sa inventat prezervativuuu? sau macar sa nu faca nimic si-a pierdut copilaria ...nu stiu ce a avut in cap copila aia! asa sa revenim la "oile" noastre
poate sa :
1 ) sa spuna ca a facut sex si sa fie rupta in bataie asta a fost daca nu s-a gandit la consecinte
2) sa consulte singura un doctor ca sigur o ajuta. Cred
3)sa ia pilula poate poate dar faza e ca nu cred ca ii da farmacista.
4)sa ia anticonceptionalele
astea sunt singurelee. metode sper ca am ajutat
MORALA: sa nu faci sex neprotejat, sa nu faci sex cand esti copil