Ok, in primul rand, cred ca ar trebui sa lasi mai usor vorbitul la "bâză", ca observ ca esti doar o pustoaica si habar nu ai de pe ce lume ai picat din felul in care te exprimi.
baiatul ala cred ca a avut grave probleme de discriminare cand a fost mic sau pur si simplu e cam tantalau daca se tinea dupa o fata de 13 ani.
in al doilea rand poate ar trebui sa se puna si el la curent cu legile si sa afle ca nu e tocmai legal sa te combini cu un copil de 13-15 ani, asta daca nu cumva te ia sa te creasca sau sa te tina de mana vreo 3 ani.
in al treilea rand, tu altceva nu ai de facut decat sa ai vreo 2-3 iubiti in timp ce un adult umbla dupa tine? ce clasa esti? cred ca ai inceput si tu liceul anul asta, in cel mai bun caz si acum 2 ani cand tipul a inceput sa se tina dupa tine erai a7a? ma intreb cam cat de mult stateai sa inveti si cat stateai la telefon sau cu gandul la baieti etc.
scuza-ma ca ti-o zic asa fatzish, dar ar trebui sa analizezi putin viata ta, si sa te gandesti sa devii putin mai serioasa.
acum, probabil ca nu plangi pentru ca il iubesti ci pentru ca regreti schimbarea, te invatasesi sa ai pe cineva care sa te rasfete si a carui atentie sa fie indreptata continuu asupra ta.
daca intr-adevar tii la el si vrei sa ai o relatie cu el, acum ca esti oarecum mai mare, ar trebui sa renunti la jocuri si sa te implici mai serios. fa tu un pas ca el din cate citesc a facut pasi nenumarati sa se apropie de tine. du-te tu de data asta la el, daca asta vrei.
Etee o sa ajunga sa iti manance el zilele .mai pe romaneste
de ce v-ati despartit?
stii si mie imi zice prietenul ca-s o fitoasa si asa fitoasa ma iubeste enorm, si eu i-am facut multe faze...si ce sa vezi? mi-am dat seama ca il iubesc cand nu l-am mai avut. ai grija ce mai faci si intreaba-ti inima de ce plange cand te gandesti la el? desi stim raspunsul
Wai cat esti de simpatica ce fain ai zis`o! Esti prea tare.
Deci eu cred ca doar esti induiosata asa .de el de sentimentele lui fata de tine... da` nu cred ca`l iubesti... ia paseaza`mi`l mie.ca tare`mi place ce`mi "aud urechile"... 25 de ani.cadouri8-)...Glumesc...:*:*:*.
Ce are daca e asa diferenta mare... poate o sa ajungi sa tsi la el a fel de mult cum tine el... tu sti cel mai bine!
Patul lui era facut din euro? Frate de unde are omu' atatia bani! Stii timpul care l-ai petrecut cu el... te-ai atasat de el.acum il iubesti si tu poate ca pe un sot. poate ca pe un frate! Daca inca te mai iubeste da o sansa relatiei! Mai ncearca! Oricine primeste o a doua sansa! Dar de data aceasta respecta-l si tu pe el cum te respecta el pe tine! Asa e frumos! Sau daca nu fiti doar best friends! E bine asa...ca fratii!
Poathe ai 15 ani, da` cum the exprimi pari d` 7-8
sh cred`k tipu` nu the meritha.
doar the invatsasei cu prezenta lui.
invatsa sa faci diferenta intre a iubi sh a se obishnui cu prezenta cuiva, doar asa d` mila sa nu se supere daca ii zici sa plece.
sh dupa treci p` TPU.ro sh pune intrebari ma` d` adolescenti d` 15 ani