| Aenoenienanonim a întrebat:

Stateam asa si ma gandeam, de ce dracu am fost blestemat sa traiesc in Romania asta de ca**t sad. Cu atat de putine posibilitati de a face ceva cu viata mea, cu atata saracie in jur, cu atatia t. igani, hoti. Traindumi viata lucrand la o shaormerie s-au mai stiu eu cestraight face. Ma gandeam sa fac o facultate ceva sa devin actor, dar ce sa fac in romania, sa joc in "state de romania". s-au "inima de t. igan"? wtf? straight face. Ati auzit de vreun joc creat in romania? de cantareti renumiti? filme cu oscar? E o tara de nimic. Voi ce parere aveti?

9 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Din cauza oamenilor de genul a ajuns tara asta in ultimul hal.Hai sa plangem fiecare in parte in fiecare vineri de la 3 la 6 ca nu ne-a nascut mama in New York.Prietene,gandeste-te ca se putea si mai rau. Te puteai naste intr-o tara din lumea a treia, unde mor si acum in secolul 21 oamenii cu sutele din cauza unei banale gripe.Nu suntem cea mai civilizata tara, avem cel mai tampit guvern ales de noi, nu avem autostrazi si salarii mici dar ramanem aici pentru a ne invata copii ca poti sa reusesti oriunde atat timp cat nu incetezi sa crezi in visul tau. Daca ai pleca vreun an, doi pe afara ai vedea ca nici acolo nu umbla cainii cu covrigi in coada. Una e sa lupti sa reusesti in tara ta, aproape de cei care care ii iubesti si alta e sa devii sluga strainilor. Ce folos au banii daca nu ii imparti cu cei care ii iubesti?

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Păi dacă nu îţi convine mută-te, nimeni nu te opreşte. Tot ceea ce spui tu e ca să-ţi plângi de milă. Poţi face ceva şi în România ideea e să faci mai mult decât faci tu şi din câte văd te plângi şi cam atât. Ambiţionează-te şi încearcă mai mult. E ciudat să vezi atâtea persoane plângându-se de asta când real nu au capacitatea de a face ceva cu adevărat sau voinţa. Hai să ne plângem de milă, e mai comod. Nu am nimic cu tine dar pur şi simplu sunt de părere că atunci când îţi doreşti ceva cu adevărat ( mă refer la lucrurile rezonabile) poţi reuşi. Ideea e să nu rămâi la doar a dori ci să şi faci. Baftă!

| Vizitiul a răspuns:

O tara de nimic? Adu-ti aminte ca aici te-ai nascut. Asta este patria ta. Cu totii visam sa plecam intr-o tara cu mult mai multe posibilitati, dar nu se poate. Cati dintre cei care pleaca peste hotare se descurca? Iti spun ca, aceia sunt putini. Daca nu te descurci in tara, nu te vei descurca nici afara. Bine, cu mici exceptii...
Stii, e usor sa te plangi, dar cand vine vorba sa faci ceva te retragi imediat. Hai sa nu mai criticam, hai sa facem ceva, ok? Incepem cu noi. Trebuie sa ne schimbam cu totii ca sa se schimbe ceva in aceasta tara. Daca, doar stam si ne lamentam nu rezolvam nimic.
In fond si la urma urmei nu poti spune ca tara-i de ***. Avem o tara chiar frumoasa, dar mentalitatea si felul in care ne comportam ne afunda.

| anss23 a răspuns:

Nu e o tara de nimic. Tara nostra este chiar foarte frumoasa, ce facem noi cu ea o face asa de "urata" in ochii tuturor si ne face sa spunem ca e o tara de ca**t.

| Elial a răspuns:

E o tara de nimic din cauza lui base si al celorlalti parlamenstari si "lingaii"(scuze de expresie) lui base. Tara asta are petrol, are tot ce trebuie dar faza e ca noi nu stim sa folosim a nu trebuie neaparat sa megem in strainatate ca si aici putem lucra dar nu avem cu cine si salariile sunt foarte mici. Aceasta tara ar fi cea mai frumoasa tara cred daca ar fi si bine instruita!

| claudiua a răspuns:

Da din pacate ai perfecta drepatate din pacate. Eu am 12 ani si realizez ce tara de *** e. Ma-m intalnit cu coruptia de nenumarate ori. Aici totul tine de pile si relatii, chiar de pe bancile scolii. Nu nu am auzit de jocuri sau filme dar un roman a facut calcule pentru. Nasa care a trimis prima racheta in spatiu. Un roman a facut cea mai subtire plasa evident nu in Romania pentru. ca aici nimeni nu la bagat in seama. Taraasta s-a urcat intr-o dacie 1300 fara frane pe o valle fara sfarsit, sau cu un sfarsit tragic...Ma mandresc ca sunt roman, nu ma mandresc cu reprezentanti mei care vor numai,, succesuri,,. Romanaia e o tara frumoasa nu e de *** ea are multe atractii turistice care... se distrug fara ca la nimeni sa le pese. Daca am cvalorifica frumusetile tarii noaste si nu le-am ingropa in gunoaie atunci poate ar fi altfel situatia. Dar pana nu se face ceva Romania se duce, se duce, se duce.

| Jenny260198 a răspuns:

Nu este o tara de nimic.Aici e tara mea eu aici o sa raman.Si asa trebuie sa gandetsti si tu si sa pui cu voce tare Sunt roman! Fii MANDRU.Aaa sa stii ca si eu vreau sa plec in America oriunde in acel continent, dar mai trebuie sa cresc am doar 13 ani si ceva.Asta e aici e locul nostru.

| seby19 a răspuns:

Scuza-ma dar la ce gramatica si vocabular ai ar trebui sa te multumesti cu postul de la shaormerie.
Degeaba stai tu si te intrebi. De ce nu discuti cu parintii? Crezi ca mai rau nu se poate? Se vede ca nici nu incerci sa faci ceva mai bun pentru tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai perfecta dreptate in tara asta de rahat nu poti sa faci nimic,
adica noi tinerii nu putem sa facem nimic doar atat ne ramane sa muncim ca si niste sclavi in strainatate pentru a avea si noi ceva!