| VulpeaDinUmbra a întrebat:

Stateam pe un chat mai exact chat apropo si mi-a venit mesaj, asa de la chatul asta, cum ca mi-a fost piratat iphone ul si ca sa iau masuri si am dat ok si nu s-a intamplat nimic doar s-a auzit nu stiu ce sunet. Oare ce credeti... Am cazut in capcana acum ca am dat ok la acel mesaj? Chiar daca a venit din partea acelui chat? Sau? Oricum, ce trebuie sa fac? Va rog ajutati-ma. De fapt mi-a venit mai intai o notificare care nu mai stiu ce spunea dar cred ca spunea altceva nu ca mi-a fost piratat iphone ul si am dat ok si s-a auzit un sunet si a aparut notificarea aia cu iphone ul piratat deci notificare tot de la acel chat si apoi nu am mai dat ok si am iesit. Oare e ok atunci sau? Ce sa fac?:/ De fapt, daca a venit notificarea asta cu iphone ul piratat asa, de la telefon, trebuia sa dau ok ca nu era pacaleala.. Oricum, ce sa fac acum? Pana nu e prea tarziu

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pe multe site uri dubioase mai intri

| VulpeaDinUmbra explică (pentru suntserios):

Deci asta s-a intamplat, adica a venit mai intai un mesaj, deci o notificare care nu stiu ce zicea si am dat ok si nu s-a intamplat nimic numai ca s-a auzit un sunet. Si dupa aia a venit notificare cum ca mi-a fost piratat telefonul, notificare de la un site numit "wihatsou" si nu am dat ok la notificarea asta, atunci oare e ok si nu conteaza ca am dat ok la notificarea aia care a scos nu stiu ce sunet dupa aia? Sau nu e ok? Adica cam ce e posibil sa fie daca dai ok la ceva iar dupa aia se aude un sunet si atat? Sau sunt in siguranta daca la notificarea aia cu iphone ul piratat nu am dat ok ca sa se ia "masuri"?

| suntserios a răspuns (pentru VulpeaDinUmbra):

Nu mai sta pe net...

| johnnny123 a răspuns:

Eu ți-am mai spus ție, cel mai sigur pentru tine ar fi să nu mai intri deloc pe internet.