| sweetgirl pink a întrebat:

Stati sa continui povestea cu prietena mea! m suna plangand sh mi-a spus ca maine trebuie sa vina singura l scoalalaughingsh ea vine cu trenu ca face naveta sh mi-a spus ca i este rusine sa se duga in gara dimineata pe motivul ca se uita toti l ea ca e 9 p navetalaughingadica maine e prima zi a ei singura sh mi-a spus ca o sa se uite toti l ealaughingcica mai are niste verisoare da n e asa buna prietene cu ealaughingsh cica o sa se uite toti l ea sh alte checstiilaughingeu i-am zis ca oricum n are c face trebuie sa vina l sc sh i-am spus ca carek nu vrea sa vina maiksa sh sa o duk d mana l sclaughingeu nu stiu ce sa mai fac cu ealaughingchiar sunt total depasitalaughingmaine sa vad daca vine l sclaughingi-am spus sa stea in `banca` ei ca nimeni n se ia de ea sh mi-a spus ca in sala d asteptare sunt o gramada sh i este rusine sa ia biletlaughinglaughingnu stiu c sa faclaughingajutati-ma va rog ca nu s mai poatelaughingDUNDITZA!

Răspuns Câştigător
| Adela50 a răspuns:

Pai, pe o parte o inteleg. Dar explica-i ca nu are ce face.Trebuie sa-si continue studiile. Daca ii este asa rusine, te poate suna si poti vorbi cu ea ca sa nu se simta singura.Eu asa fac. Daca trec pe langa cineva si nu suport acea persoana, o sun pe prietena mea.

3 răspunsuri:
| Adela50 a răspuns:

Ee.Si am uitat sa-ti zic ceva.Nu e singura care face naveta.In lumea asta sunt multe persoane asa ca nu are de ce sa-i fie rusine.

| Flav a răspuns:

Ce-i aici, Super Mario? Un smiley de ala iti da armura? Grow up mah!

Răspuns utilizator avertizat