Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi…
Ah viata! Credeam ca vei fi mai blanda cu mine, dar m-ai aruncat salbatic aici de unde doar strigatele mai amintesc de mine…
Un status pentru cel/cea ce stie ca nu-l merita: Ai fost, vei fi si vei ramane aici… in inima mea
Mi-ai spus ca ma iubesti, acum imi arati ce putin…
Nu-mi spune nimic, e mai bine asa, as vrea sa te cred, dar azi nu mai cred in noi…
Sunt plecat/plecata… culeg flori de tristete…
Tristetea… cuvantul care spune ca ceva nu e bine…
Tristetea- o stare trecatoare, singuratatea- o stare…
As da orice sa fim ca altadata
• N-ai sa intelegi cat imi e de greu, nu esti in locul meu
• Dac-ai fi o clipa-n locul meu
Poate-ai intelege ce simt eu
• Stiu ca tu esti cel mai frumos lucru
Pe care-l vroiam si mi s-a intamplat
• In locul tau, nimeni, sunt singura mereu.
• Un cantec pentru tine
Poate va vorbi in locul meu
• De ce spui cuvinte in care nu crezi?
De ce pentru mine esti tot si nu vezi?
Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara. A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
Daca plang …lacrimez, daca iubesc … te iubesc
O secunda as vrea sa te privesc, sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi.
Mi-e dor sa imi spui ca totul va fi bine, dar cel mai mult mi-e dor de tine.
Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile.
Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce-i cu mine. Un lucru stiu sigur: Mi-e foarte dor de tine!
Doua cuvinte cunosc in lume: Iubire si dor, amandoua fiind legate de tine!
As da orice sa te vad macar o data
As da orice sa fim ca altadata
• N-ai sa intelegi cat imi e de greu, nu esti in locul meu
• Dac-ai fi o clipa-n locul meu
Poate-ai intelege ce simt eu
• Stiu ca tu esti cel mai frumos lucru
Pe care-l vroiam si mi s-a intamplat
• In locul tau, nimeni, sunt singura mereu.
• Un cantec pentru tine
Poate va vorbi in locul meu
• De ce spui cuvinte in care nu crezi?
De ce pentru mine esti tot si nu vezi?
Status pentru cel ce-l citeste, eu nu mai trebuie sa il citesc pentru ca il scriu si il traiesc in fiecare zi: tristetea e sora mea geamana, ma iubeste si nu ma lasa singur/singura niciodata…
Iarna noptile se maresc iar zilele se micsoreaza, in sufletul meu e de mult iarna, o iarna polara…
Viata mea e simpla: ma trezesc, lucrez, mananc si adorm intr-un ritm aproape nesesizat de tristete….
Priveste, citeste si invata, sa nu crezi ca viata e usoara. A mea s-a simplificat mult in ultima vreme, am ramas doar cu durerea inimii mele…
Daca plang …lacrimez, daca iubesc … te iubesc
O secunda as vrea sa te privesc, sa-ti vad ochii tristi de dorul meu si mi-ar fi de-ajuns
Daca as putea as zbura la fiecare lacrima ce plange in ochii tai pentru mine, as culege-o cu buzele si ti-as umezi cu ea gurita uscata de dor… dar am uitat sa zbor
Sufletul nu mai poate fi racorit, doar obrajii aprinsi scaldati in lacrimi.