Zambetu meu e iar colorat! Am trecut peste tot ce mi s-a intamplat.
Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea.
Va Veni O Zi Cand Tu Imi Vei Spune." Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Cu Lacrimi In Ochi Iti Voi sopti. "Ai Fost Ptr Mine, Acum Fii Ptr Alta!
O vezi? nu e trista,chiar deloc zambste suav,are privirea de foc.E dulce si o iubesti stii bine dar ea, deja nu se mai gandeste la tine
orice minut,e un inceput,viata merge inainte indiferent de ce ai facut,poate ai gresit, poate ai mintit,ti-am mai spus,ne vedem acolo sus
Chiar de-ar fi greu, tot as zambi si chiar daca as fi plina de probleme,tot as glumi!,pentru ca stii, viata e grea si lumea e rea, Cum as putea sa rezist, daca nu m`as purta asa?
Si n-am uitat, cat am plans de fapt, cat am regretat, am realizat ca tot ce-i bine nu tine mereu cu tine, retine, dar nu uita ca intr-un final orice rau e ucis de`un bine!
Bună!
Dacă vrei să creadă că nu-ţi pasă, atunci nu fă nimic din ce l-ar face să creadă altceva. Crezi că dacă pui tu un status de indiferenţă ajută cu ceva? Eu nu. Doar ignoră-l şi încearcă să te convingi pe tine că nu-ţi mai pasă, chiar dacă nu e aşa. Într-un final, oricum n-o să-ţi mai pese.
O seară frumoasă!
Aliii7654321 întreabă:
kissforme întreabă: