Asta mica e mereu cu zambetul pe buze, nu se streseaza, nu prea o intereseaza ceea ce urmeaza!
Toti imi spun: -nu renunta- -nu mai plange- -totul va fi bine- Dar eu las capul in jos si le spun: - Nu-i pasa de mine
...invat sa plang fara lacrimi, sa admir cu maska indiferentei pe chip, sa sufar razand de fericire, am oferit dragoste acolo unde trebuia sa ofer indiferenta!
• Nu mai e Ea! Fetitsa ce tacea! Astazi iti spun PA, ieri poate imi pasa
• Nu m`atinge, nu plange si stii ceva? Lacrimile tale numai au de mult efect asupra mea •
• Tu ma Asteptai sa vin. Cacii asa am promiss dar acum eu sunt. ce`a cu telefonul` inchiss •
• Iubeste`o nu`mi pasaa... Pastreaz-o` de tot`, iar pe minee cand ma privestii` sa te lingii pe bot •
Ei nu`i pasa d masini, chestii. E indiferenta[]. Poti sa o legi cu catusele de pat e tot independenta![]"
Ieşi de pe mess că îmi respiri aerul…
Am să-ţi spun un cuvânt care doare : IUBIRE, pentru el există remediu prin : dragoste, încredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu eşti tu.
Doamne… fă-mă pasăre să mă pot căca pe toţi…
Doar Cu Sabia Şi Cu PuMnul…PoŢi Să Ajungi NuMăRul 1
Uită-te în ochii [...]
Plecat cu gândul…la un coupe…motor mare… fără CD şi fără difuzoare…s-auzi cum urcă-n ture…prea tare…visează în continuare…speranţa nu moare…
Viata e un joc de cacao în care nu poţi folosi coade!
Domină ca să nu fii dominat!
Ca să întelegi că eşti prost trebuie totuşi să-ţi meargă mintea…
E greu să nu faci nimic… [...]
Tu poţi să te-ndoieşti de soare,/ De focul ce scânteie-n stea,/ De legile nemuritoare,/ Dar nu şi de iubirea mea…
Nu plânge că s-a terminat ci zâmbeşte că te-ai scăpat!
M-am saturat de infidelitate
Ce frumoşi sunt ochii tăi albaştri, când pictez totul în negru şi suspin în noapte fără să te ştiu aproape…
Mă trezesc cu tine-n gând [...]
E Timpu` Sa Privesti Mai Pozitiv Un Pik... Ca Poti Sa Vezi Tot Ce Vad Eu Si Sa Nu Intelegi Nimic...