Buna:*...uite aici
Chestia haioasa la acest status este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit.
___[]~[:*]~ CeI care ma critica si Ma invidiaza ~[]~___Vor doar sa ma scHimBe___PenTru cA vad in mine ceea cE Ei nu vor Fii niciodata [!]~[:*]~[]__
~Dnd... bunica la pc,nu da buzz ca se sperie
~DND...dau gainile cu ruj,daca ma deranjatzi o sa le gresesc si o s-o incurcatzi
~Dnd, decat daca vrei sa-mi spui ca ma iubesti.
~DND, a fugit mouseul
~Nu te dernajsa sa imi scrii ca nici eu nu ma voi deranja sa citesc da mai ales sa iti raspund.Asa ca nu te mai deranja
~DND...nu t mai uita asa la ststusu meu ca nu vezi ca se rusineaza si cade netu instantaneu.
Statusuri de dragoste
Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine:X
Cea mai grea lovitura in sufletul meu, este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul!
Nu privi in spate,lasa-n urma tot ce-a fost.Tu incercai sa te ridici el te tragea in jos.Dar nu ceda cand stii ca inca mai poti,ca tine sunt putine dar ca el sunt toti!
Cum poti dormi stiind ca visele tale sunt la mine in brate? cum vrei sa pot sta fara sa te tin in brate? si sa dorm, fara sa te visez in somn? si sa plang, fara sa ma faci fericita?
Imi va fi dor
Imi va fi rece
Dar timpul nu va vindeca
Ci doar va trece
Intr-o zi se intalnesc DRAGOSTEA si PRIETENIA. DRAGOSTEA intreaba PRIETENIA: daca eu exist tu ce rost mai ai? PRIETENIA raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima…
Poate incerc prea mult sa m-amagesc, ca te pot uita, dar si-acum simt pe buze... uneori sarutarea ta!
Un carbune aprins
E usor de stins
O dragoste adevarata
Nu se stinge niciodata :X
Daca as fi copil mama mi-ar spune ca totul va fi bine, daca as fi copil mi-as lua jucarie si as uita totul, daca as fi copil o gluma m-ar binedispune, dar nu sunt azi toate astea ma streseaza. as vrea sa mai fiu macar acum putin copil
Ai fost fructul interzis din care am muscat.Acum fara tine totul e schimbat
M-am mutat pe strada inimilor frante, in blocul suferintzei, la etajul dezamagirii, in apartamentul lacrimilor
Va veni o zi in care imi vei spune: acum sunt pentru tine, nu pentru alta, iar eu cu lacrimi in ochi iti voi raspunde: ai fost pentru mine, acum fii pentru alta
Tine-ma aproape caci s-ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un DIAMANT in timp ca colectionai pietricele.
Pe-o petala de lalea, iti trimit adresa mea: ORASUL DORULUI,
STRADA AMORULUI,
JUDETUL IUBIRII,
BANCA INTALNIRII
Intr-o noapte o stea m`a intrebat:"De ce nu il lasi daca te face sa plangi?"i-am raspuns:"Stea tu ti’ai parasi cerul?"
* Daca cineva va scrie cu un cub de gheata pe soare sa stii ca te VA IUBI mai mult decit mine
Atunci cand iubesti pe cineva, deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoana in loc de o inima, pentru ca inimile se pot frange, insa un cerc nu se sfarseste niciodata.
As vrea sa fiu un nor, sa ma transform in ploaie, pe trupul tau s-ajung siroaie. De cate ori ma vei privi de-atatea ori sa-ti pot sopti "iubeste-ma, te pot iubi."
O sa-ti ascund buzele pe fundul marii sa nu ti le sarute nimeni. Ochii sub un crater de vulcan sa nu ti vada nimeni, iar inima ti-o leg de-a mea sa ramanem uniti!
Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde ca sufletul ma doare
Iubesc 3 lucruri: soarele, luna si pe tine. Soarele ziua, luna noaptea si pe tine non-stop!
De ce ploua azi? de ce plange cerul? eu cred ca plange pentru mine…oare?
sau pentru tine… asa sa fie? dar ploua prea mult, cred ca plange
pentru amandoi, pentru ca inca nu ne-am gasit, maine daca e soare,
ce zici ne intalnim?
clar ca disperi.
-Ma-ntreb: te-a durut? Sau poate acum ti-e mai bine?
-Esti mereu pe langa si cred ca n-are rost sa te mai astept.Te maturizezi prea greu si stii ca nu sunt ma'ta sa te iert mereu!
-Iubitu' meu se respecta.are langa el blonda perfecta(daca esti blonda)
-Nu te vreau` in viata mea. ai avut sansa ta.De ajuns cu bla bla bla!
Statusuri de prietenie
Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat…
Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc.
Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap…
Prietenul adevarat nu profita de tine, prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui ceva
Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.
Prietenii falsi sunt exact ca buruienile,ii intalnesti la tot pasul!
prietenie adevarata inseamna o prietenie in care cele doua persoane sa aiba incredere una in cealalta... daca una dintre ele se indoieste de cealalta inseamna ca acea prietenie este una falsa
o prietenie falsa duce la durere nesfarsita, asa ca prietenii trebuie alesi cu multa chibzuintza.
o prietenie incepe cu un zambet, traieste printr.o lacrima si se termina cu un sarut
Prietenul adevărat, este acela ce-ți întinde mina, nu pentru o zi ci pentru totdeauna, cu prietenie
Adevarata prietenie este ca un trandafir. Nu ne dam seama de frumusetea sa pana cand nu se pierde.
Prietenii ramân prieteni. Cei care nu ramân înseamna ca n-au fost
Prieteni adevarat? ha.Nu exista! Toti, mai devreme sau mai tirziu te tradeaza! Prietenii se schimba, iar tu ramii acelasi!
Ma inec in lacrimi si mor de durere! si nimeni nu-mi vine in ajutor! Concluzie: Prietenii nu exista!
Sa nu-ti fie teama de dusmani! Ei pot doar ucide! ie-ti teama de prieteni!
Sterg din telefon numarul iubitului si celei mai bune prietene! Va doresc fericire, dar deja fara mine
TE mindresti ca ai in lista sute de prieteni? ha.Eu sunt mindra ca am doi, dar adevarati!
Ma sustin mereu si de cea mai mica urma de speranta.Doborata de voi? Niciodata
Sa nu-ti fie teama de dusmani! Ei pot doar ucide! fie-ti teama de prieteni!
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul
-Iti mai zboara pe la urechi un "buna,stii, ne-ar sta bine impreuna'', da` tu te pierzi din ce in ce mai mult prin lumea asta nebuna
--Cand vine vorba de el, sunt o persoana egoista:X
-Esti doar un tanar actor plin de talente,excelezi la capitolul lipsa de sentimente.
-O vezi cum pleacă, cu ochii goi. Eşti prea mândru sa o opreşti. Crezând ca vine inapoi.
-Cand iti intorci privirea spre el,te luminezi de bucurie!
- Si totusi esti chiar tu, cel care imi reda zambetul; x
Esti ca un drog pentru mine, esti propria mea heroina
Am ft multe dar nu le pot pune pentru ca nu se permite excesul de"..."daca vrei ti le dau pe mess si dupa dai funda daca iti plac: your_fake_love
• Toti avem o pereche de aripi, dar numai cine viseaza invata a zbura…
• A avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta.
• Dati-mi un vis de trait ca realitatea ma omoara….
• Sunt oglinda adevarului uitati-va inauntru si descoperiti golul ce este in voi…
• Vorba multa…….saracia omului…
• Crezi in dragoste la prima vedere sau e nevoie sa mai trec inca o data?
• Cei cinstiti sunt inadaptatii societatii.
• Impreuna vom cunoaste lumea eu stiu iadul, tu stii raiul, hai sa cunoastem amandoi Paradisul!
• Hai sa trecem la fapte ca de vorbe m-am saturat!
• Domina ca sa nu fii dominat!
• Nu sunt un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar…
• Un cerc de prieteni nu se face cu compasul…
• Prea multi prosti pentru o tara asa de mica…
• Daca o pasarica ti-a soptit ceva…. atunci inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.
• Exista doua cuvinte care iti deschid multe usi……trage si impinge.
• Cei care te critica nu vor decat sa te schimbe… pentru ca vad in tine ceea ce ei nu au sa fie niciodata!
• Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti…nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!
• Esti la fel de bine venit ca si telefonul care suna in timpul sexului
• Nu este important sa castigi…este important sa-l faci pe celalalt sa piarda.
• A studia inseamna a te indoi de inteligenta colegului de birou
.
• Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
• Cel care se naste sarac si urat are mari sanse ca atunci cand o sa creasca … sa isi dezvolte ambele calitati.
Cel mai nasol lucru este sa te simti in plus acolo unde candva erai totul…
Fiecare cuvant e o speranta in plus… cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape… iar eu inca visez… "
" Sick of crying, tired of trying, yes i’m smileing but inside i’m dieing… "
" Cand mi-a fost in viata bine ca un sarpe stateai numai langa mine cand mi-a fost viata amara ma-i lasat ca pe un tren in gara prea multe vorbe n-au rost as da orice sa uit ce a fost ai plecat, plecat sa fi si la mine sa nu mai vi… "
" De ce ai ales sa ma minti cand putea-i sa imi zici totul in fata, de ce ai ales sa imi ranesti sufletu, cand eu tineam la tine.Am avut incredere ca timpul se va scurge printr-e noi dar de fapt se scurge pe obraji mei! "
" Lacrimi amare imi acopera ochii cand noapte la tine stau si privesc, iar somnu-i departe nu pot sa-l apropii si doar la tine stau si ma gandesc. "
" Inima mea e rupta in doua, jumatate din ea e inca la tine, dar ce pacat ca nu mai suntem impreuna… "
" As vrea sa fiu cum o sa fiu Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu Lasati-ma sa fac si bune si rele Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele… "
" Stiu ca te uiti la ea si te gandesti la mine…O atingi pe ea dar ma simti pe mine…Ti-e sete de mine dar te racoresti cu ea…Stiu ca ma vrei pe mine dar te multumesti cu ea… "
" Vreau sa fiu singur in pustietate, sa nu vad lumina zilei, doar intunericul adancul sufletului… "
" Aspir…….la o viata mai buna… "
" Plang de durere… sunt singur si trist si te vreau inapoi… intoarce-te si fa-ma din nou sa zambesc… "
Fundha?:X
lolita24 întreabă: