Http://www.imaginelife.ro/haioase/fun-hazliu/status-uri_funny/
Cine se trezeste de dimineata…caska toata ziua!
Cine rade la urma…inseamna ca nu s-a prins de gluma"
Cel mai haios status al meu a fost :" Je m-en fiche….p`acoperish"
Ma numesc cum ma numesc si ma cheama cum ma kheama!
Majoritatea oamenilor sunt de acord cu cel care-si tine gura!
Daca nu reusesti din prima, adio sarituri cu parasutaaaaaa...
Daca prostia ar fi amendata tu ai lua amenda la fiecare colt de strada…
Daca toate masinile vin spre tine… esti pe banda gresitta!
Am citit ca sexul dauneaza si? m-am lasat de? citit!
Daca Curvele Si Jmekheri Ar Fi Fosforescenti... Campulung Moldovenesc Ar Fi Las Vegas
Opriti planeta... vreau sa kobor...
Daca esti invizibil, poarta-te ca atare!
Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una.
Ma cheama Bogdan, dar prietenii imi spun BA!
Ma culc la ora 22:00, ma trezesc la ora 6:00, nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu`mi inshel prietena … dar si cand o sa ies din pushcarie...hmmmm
Ma joc cu o grenada…psst… mi-a cazut cuiul pe jos…
Am un cap perfect patrat!
Angajez CLOWN. Rog seriozitate!
Poate te ajuta linkurile astea:
Status-uri & avatare http://sweety-things.weebly.com/statusuri-de-la-voix.html
Status-uri mess, messenger, statusuri funny www.avatare-messenger.ro/statusuri
Status-uri De-Calitate http://statusuri.de-calitate.ro/
Status-uri pe categorii http://www.statusuri-belea.com/category/statusuri-dnd/
Bafta!
Azi m-am dus si eu la biserica. Cand ma uit la cucoana de langa mine isi aprindea tigara.
Doamne! sa scap berea din mana nu alta
Esti intr-o camera cu 1 leu, 1 crocodil si 1 manelist, ai 1 pistol si 2 gloante Ce faci? . Tragi in manelist d 2 ori
Exista 2 tipuri de oameni in lumea asta:Eu si Restul
Am luat o razna promit sa o dau inapoi
Bate si ti se v-a deschide… dosar penal!
Cu coasa printre vecini
Daca toate masinile vin spre tine, esti pe banda gresita!
Mare e gradina ta doamne, si mereu isi muta gardul!
Napoleon e mort, Einstein e mort, Mihai Viteazul e mort si nici eu nu ma simt prea bine...
Pe usa scria "femei", si cand am intrat erau numai WC-uri…
Viitorul suna bine, pacat ca nu raspunde nimeni
Vino mama sa ma vezi muncitor la spatii verzi c-am furat si eu ceva si m-a prins politia!
Nu vreau sa te gandesti la tine ca la o femeie urata, mai bine gandeste-te la tine ca la o maimuta frumoasa.
A fost o data o cu***. acum sunt toate
A nu avea constiinta curata inseamna a avea memorie proasta. ENJOY
01. Acela care nu se iubeste pe sine insusi nu stapaneste nimic pe lumea asta…
02. Acum cand te iubesc te rog nu spune NU doar pentru tine mai traiesc. Te rog iubeste-ma si tu!
03. Ai aparut ca un abur si de atunci imi insotesti pasii precum aerul, nu am uitat primul sarut, inca ii mai simt amprenta lui… 04. Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata nemaintalnita, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar tandretea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima…
05. Ai grija de zambetul tau, de buzele tale, de sufletu meu… Ai grija de inima mea… Ai grija de noi si de dragostea noastra…
06. Ai inchis marea in ochi si soarele-n suflet, ca ma topesc de cate ori ma atingi, si ma-nfior de cate ori ma privesti, te iubesc si n-o sa renunt niciodata la tine…
07. Alfabetul incepe cu ABC. Numerele incep cu 123. Muzica incepe cu do-re-mi. Si iubirea incepe cu tine si cu mine
08. Alfabetul incepe cu litera ‘a’, numaratoarea cu ‘1', tristetea incepe cu o lacrima, bucuria cu un zambet, iar fericirea mea incepe cu tine…
09. Alfabetul inepe cu A… numaratoarea cu UNU… supararea cu o LACRIMA… dragostea cu tine INGERAS :X:X:X
10. am gasit un inamic cu numele de pupic... ti-l trimit rapid ca e mic si l-am prostit... e mort dupa buzele tale daca nu te pupa moare :*:*
11. Am nevoie de 5 minute din viata ta: in primul sa te sarut, in al 2-lea sa-ti spun ca mi-e dor de tine, in al 3-lea cat te iubesc iar ultimele doua sa ramai cu mine…
12. Am plans, am suferit, am pierdut atatea, totul pentru o cauza nobila : IUBIREA dintre noi doi…
13. Am sa-ti spun un cuvant care doare: IUBIRE, pentru el exista remediu prin : dragoste, incredere, devotament, sinceritate, suflet, iar pentru mine acest remediu esti tu...
14. Ar trebui sa te denunt pentru trafic de droguri! Dar nu o fac pentru ca sunt dependenta… si as muri fara o doza zilnica din sarutarile tale!
15. As vrea acum sa ma trezesc cu un sarut, cu tine, sa-ti spun ca te iubesc, sa ma atingi pe mine, sa nu conteze vreun prieten ci numai tu si eu. TE IUBESC!
16. As vrea sa colorez padurea, Sa pot s-o fac in mii de feluri, Sa pot sa intalnesc iubirea, Ce se coboara dinspre ceruri…
17. As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc…
18. As vrea sa dorm pe parfumul trupului tau, sa ma topesc cand atingerea ta ma arde, iar sarutul meu sa soarba dulceata buzelor tale…TE IUBESC!
19. As vrea sa fiu o stea? o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca.
20. As vrea sa fiu o stea… o stea cazatoare, sa cad in inima ta si sa nu mai pot pleca. Te iubesc, printesa mea
21. As vrea sa fiu zapada, sa ma topesc pe trupul tau, sa ma evapor si sa ajung in ceruri sa le spun ingerilor ca si si pe pamant exista raiul!
22. As vrea sa-nnec mahnirea, Ce sufletu-mi apasa des, Sa las sa vina doar iubirea, Ce bantuie prin lanuri verzi…
23. Aseamenea unui zambet se ascunde mii de lacrimi…
24. Aseara am visat trei stele…numai una era mai
25. Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
26. Barbatii iti vor spune multe, ca te iubesc si cum si cat, vor spune mai frumos ca mine, dar nu te vor iubi atat…
27. Ca o ploaie in desert ai aparut… Am simtit ca ma pierd intr-un sarut… M-ai facut sa plutesc pe aripi de dor… M-ai facut sa te ador…
28. Cand ai plecat ai luat cu tine si sufletul meu… Intoarce-te!
29. Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine…
30. cand femeia iubeste,iarta orice, chiar si crimele; cand nu mai iubeste nu iarta nimic, nici chiar virtutiile
31. Cand iti va fi bine, voi veni langa tine doar daca ma vei chema. Cand iti va fi rau voi fi langa tine indiferent de dorinta ta
Daca pe cer ar fi o stea pentru fiecare minut in care ma gandesc la tine, ar fi lumina mereu!
58. Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te Iubesc si este ceea ce simt pentru tine ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga…
59. Daca sunt cu tine lacrimi nu mai sunt, Nu mai am de ce sa plang, Din sufletul meu esti tot ce am mai scump, Te iubesc atat de mult…
60. Daca vrei sa afli cat de mult ne iubim iesi afara in ploaie si intinde mainile, cate picaturi prinzi, atat ma iubesti, cate picaturi scapi, atat TE IUBESC!
61. Daca vrei sa-ti fie bine, atunci gandeste-te la mine! De vrei sa fii si fericita, gandeste-te clipa de clipa. Liniste de vrei sa ai, langa mine mereu sa stai… TE IUBESC!
62. Daca vrei soare, asteapta rasaritul; daca vrei curcubeul, asteapta ploaia; daca vrei zapada, asteapta iarna. Dar daca ma vrei langa tine, nu astepta, spune-mi!
63. Daca vreodata Luna nu-ti va fi aproape, daca Soarele va disparea, sa stii ca a mai ramas ceva: Iubirea mea, care niciodata nu te va lasa!
64. De ce te simt atat de departe si nu-ti aud de dor cuvintele, cand un sarut ne mai desparte, si cand splendoarea inca ti se mai simte…
65. De ploaie te poti ascunde dar de dragoste n-ai unde, caci oriunde te-ai ascunde ea la inima patrunde…
66. De vei plange pentru mine zi-mi sa plang si eu…. De v-ei plange pentru alta iti doresc sa plangi mereu…
67. De-abia astept sa ma trezesc… sa pot visa cu adevarat: X!
68. de-al tau e un vis, un vis pe care eu il iubesc! Te iubesc si te voi