Asa s-a risipit o clipa,o zi,un an si ma gandesc la ce-am avut si ce mai am
Sun`o! Spune`i ca ţi`e gol sufletul ca să`şi amintească ca iţi plăcea să ii vezi zambetu’
o să rămână amintiri blocate în ochii noştri goii că se învârte ceasul şi nimeni nu.l poate da înapoi
cand mintea iti spune sa uiti, ca n-are rost, ce ai in suflet iti dicteaza pe dos!
Deci hai sa privim in trecut.si spune-mi sincer cate promisiuni nu ti-ai facut...peste cate minciuni ai trecut...si de cate ori iti ziceai: "de maine am sa-l uit.
Ea mai crede si-acum in iubiri ce nu dor. Dar stie ca-n zori toate visele mor. Ea plange in somn si rade prea rar. Dar ea vrea si acum sa te vada macar
Si e constient ca nu imi face bine, dar orgoliul lui e mai presus de iubire
Uneori as vrea sa stiu ca unde esti iti merge bine...as vrea sa trec peste probleme cum ai trecut tu peste mine
Ma gandesc la fostul iubit si cand zic iubit inseamna ca l-am iubit.Stiu ca niciodata n-o sa scap de ce mi-e frica si ma gandesc ca maine e doar o zi tampita!
Te macina la fel cum ma macina pe mine, indiferenta te omoara dar asa e cel mai bine...
nu poa' sa fie totul din matase si satin, de aia tot ce-i frumos dureaza al dracu de putin... spun direct:nu's perfect, mor incet, fiindca fara