Nu mai e timp sa ii spun ce am vazut in ochii ei. Nu mai e timp sa ii cant ce am simtit in surasul ei. Nu mai e timp sa ii soptesc ce am plans in sufletul ei"
Incerc sa gasesc o urma a trecerii tale Dar aflu pe data Ca tu n-ai fost aici niciodata. Inima mea este o floare Ce s-a nascut prea devreme"
"Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nastere
"Dee`cateorii Maa Vezii. Inebunestii Shh Nefirescc Tee Aruncii In Bratelee. Celeii Pe Caree N`oo Iubestyy:-x
aM trEcCut ` pESstE ` mUlTeee ` . Cca`ci sUnt ` fata ` iSsteatZZa ` . trEcCutUL ` nU` mai c0NtEaZza ` . am viit0ruL` iN ` fatSsa ` . !
"Il faceai fericit, era fericit . ca te`avea pe tine si nu mai conta nimic !""
De Ce La Fatsa Tu Te`aii SchimBatt Cndd Maii Vazutt Cuu Alttt Baiatt La Bratt Tu singurr mi-aii ziss samii vadd de viata meaa Samii facc altt gagiccc Naaa fraiereee te-amm Racorittt`!"
Pot Sa Plec, Pot Sa Stau...Pot Sa Fac Ce Vreau! Si Dak Plec, Unde Merg Tot Cu Mine Il Iau! Poate Stii, Poate Nu, Da` Itzi Spun Mereu... El A Fost Si Va Ramane Doar Al Meu!"
"Am pus suflet in cateva momente `! De azi Stop Sentimente`! O sa rad , Sa traiesc . Dar fara sa Iubesc `! Dar mereu , nu uita . Vei ramane special in viata mea`!"
".•¢hiαя Dα¢å uиεøяi Gяεses†ε...Si иu ¢rεdε in †iиε...Eα †e Iubεstε Pяøs†u†zuℓε!`.Si †iиε ℓα †iиε•."
Shi erai langa mine si eram langa tine Eram intr-o poveste unde totu` era bine Tzi`e greu sa recunosti ca eu sunt lumea ta Nu poti sa ma uitzi niciodata, oricat ai incerca..."
""Ma intreb dc destinul a decis sa ne intalnim si apoi ne'a ucis fiecare vis. dc inca ne mai iubim?"
Cum sa-l ierti cand orgoliu e pe primul loc Cum sa-l uiti cand pentru el ai renunta la tot?
Si mi-e dor,dor, sa ma pierd in ochii tai si mi'e greu, dorea azi mai mult ca ieri, vreau sa pot, pot sa dau timpul inapoi, vreau sa stiu,ca ramanem amadoi
Aiurea ma mint ca nu'mi pasa.Aiurea spun ca nu mai conteaza. Aiurea ma prefac ca sunt bine Ce greu sa invingi cand lupti cu tine
""Ma privesti,te privesc ,ma saruti , ma alinti, ma ignori, te iubesck, te doresc , iti vorbesc, esti al meu ,sunt a ta ,te iubesck e tarziu ,ne mintim amandoi a fost un vis cu noi doi
""e trist sa suferi uneori Dar e frumos cand dragostea te face sa zbori e trist ca nu e ce'ti doresti Si crezi ca nici o data n'ai sa mai iubesti"
Si cand crezi ca nimic nu'si mai are rost... Apare cineva si schimba tot
Prietenia e ca legatura dintre mana si ochii.Cand manaaa seee lovesteeee ochii planggg siii canddd ochii planggg manaaa stergeee lacrima:X
""Daca tu numesti asta iubire invata-ma sa traiesc fara tine
Nu mai sunt copilu' cu slabiciuni de alta data... acum sunt slabicunea altora ptr ca am caracter d piatra
Nu am uitat vreodata nimic din ce ti-am zis !Si cred ca mai tii minte tot c ti-am promis! Nu v-om sti niciodata nimic din ce va fi! Poate intr-o alta viata tot eu te voi iubi"
-Mie greu sa'ti spun in vorbe ce e in inima mea.
-Atata timp cat nu-ti pasa unde esti.nu te vei rataci niciodata
-Cand 2 oameni se iubesc cu adevarat.Fac tot posibilul sa uite ce s'a intamplat :X
-Chiar daca iti pierzi aripile-n zbor.continua sa visezi
-Hai sa zambim si sa visam
-Imi place sa aud cand imi spui.te iubesc:X
-Zi de zi.pas cu pas.te gandesti,ca si el te iubeste,si tu il iubesti.
-zeci de gesturi.mii de vorbe de sute de ori.orice ai facee...ramai in sufletul meu;x
-candva nu demult mi'a scapat ceva...atunci tu ai intrat in mintea mea.
-Viata poate fi inteleasa doar privind in urma ,dar poate fi traita doar privind inainte...
-incepi sa'mi spui:"s'a terminat". sh acum regreti ca ai plecat.
-te'am iubit.te iubesc.sh te voi iubi pana la infinit:X
-Langa tine vreau sa visez si sa mai stau.
-dragoste`i un sentiment ciudat.m`a facut sa visez neincetat
-Dupa mult timp iti dai seama cat de mult iti lipseste acel cineva
-Nu am nimic de pierdut daca o iau de la`nceput
Be smart. Be clever. Put me in your heart 4ever!
Azi in urma voi lasa zilele din viata mea,clipa cand eu te am pierdut,ziua cand te am cunoscut.
Iam de mana sa facem o plimbare ,sa fim doar tu cu mine pan' la rasarit de soare, fara prieteni, fara timiditate, fara telefoane si apeluri ratate.
Visez cu ochii deschisi la o lume mai buna.Ramane doar visul ca lumea toata e nebuna.E un cosmar.In mintea mea altă lume`mi creez.Viata merge inainte dar continui sa visez.
Dau rime coerente.Te ard la sentimente.Tsi se pare un miraj.Fac ce fac si te scot din peisaj.
.
Inima este ca marea, pastreaza in adancul ei tot ce a primit.
Ti-as da inima mea, dar a suferit prea mult, ti-as da viata mea dar trebuie sa mearga inainte, ti-as da totul dar e prea tarziu caci s-a terminat.
Iubeste baiatul care iti zice ca esti frumoasa nu sexy...iubeste baiatul care te suna inapoi atunci cand iai inchis tel in nas iubeste baiatul care te ea de mana si te arata lumi intregi chiar daca nu esti aranjata.si nu vei regreta
Sunt o mika vrajitoare.cine ma saruta moare.un baiat m-a sarutat.7 zile a oftat
Atunci cand vei vrea sa ma ranesti , adu-ti aminte ca ai facut-o deja
Va Veni O Zi Cand Tu Imi Vei Spune." Eu Sunt Ptr tine, Nu Ptr Alta!" Cu Lacrimi In Ochi Iti Voi ShopTi. "Ai Fost Ptr Mine, Acum Fii Ptr Alta !
Frumusetea este in orice dar nu oricine este in stare sa o vada.
Esti patetic si tu stii.nu mai cred in jucarii tu mereu crezi ca pun botu’.hai c’o faci pe idiotu.
Deseori dragostea nu e un joc,unde zarul chiar nu are nici un rost.
" Fiecare cuvant e o speranta in plus cu fiecare clipa trecuta moartea mea e mai aproape iar eu inca visez.
Saruta`ma cum ai facut`o prima data!
❤E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsesti.
"Viata e un joc, din care nimeni nu se poate retrage nicicand, ducand cu sine castigul"
Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare .
Stau si privesc afara,vantul bate frunzele se duc ca amintiriile cu tine,cand ma gandesc ca nu mai esti cu mine ma doare sufletul,tu esti acum undeva departe
Asta e felul meu.daca nu intelegi tu azi.atunci intelege maine altu
"E în zadar sa vorbesti celui care nu vrea sa te asculte."
A part of you has grown in me. And so you see, it's you and me together forever and never apart, maybe in distance, but never in heart
Tocuri inalte, parul lasat pe spate.Delicata,rujata si atent parfumata.Mersul ei de felina pe baieti ii alina.Daca nu esti atent ramaï fara un cent.""
II ignoram pe cei ce ne adora.ii adoram pe cei ce ne ignora.ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc.
Ejti ingerul ce ma pazeste[:X]Esthi soarEle ce ma inCaLzeste EjtI luNa cAre IN fiecaRe NoaPte imi VorbesTe sH steaUa cAre PT.mINe StraluceSthe
Poate ca stii ce-nseamna durerea poate-ai pierdut pe cineva drag Chiar dac-ai plans zile-ntregi nu poti sa arati ce simti cu-adevarat Te doare, suferi, nimic nu mai e la fel
• Totul se plăteşte azi. Inclusiv iluziile .
• Sunt mica. intr-o lume mare. da` nu mi`e frica d nimic !
• Иʋ ʋιтα cα ɛƨтι σ ғιιитα ∂ɛσƨɛвιтα.cα ɛƨтι ʋиιcα :ϰ !
• Pentru ca e viata mea!Pentru ca nimeni nu mi'o va lua!E in culori si putine noduri!E artistica prin unicitatea ei!Asa ca Pa!
• Și dintr-o sută , e doar un suflet viu care m-ajută !
• Liniste! ca stii ca am dreptate.Nici daca as fi scris o carte n`aveam cuvinte cat mi`e dor sa iti arate.
• Alta viata,Amintiri,Angelic,Anotimpuri de suflet,Aripi,Basme si legende,Chestii sufletesti,Colorat,De toate,Divinitate,Dragoste,Lorelei,Mare,Melancolie si metafore,Nopti cu tine,Vise.
•Si tot ce am sperat, placut, urat sau parasit.s-a terminat ca cica totul are un sfarsit.
• N-are sens sa-ti fie frica.Nu dureaza mai mult de o clipa.Si-o sa treaca asa cum trec toate.O sa vina alta zi dupa noapte.
• Aproape vreau să te simt.uşor să te ating.şi s-adorm lângă tine.Sa citesc in ochii tai caprui dorinta arzatoare.
• Sa ne-amintim de clipele care au fost si nu revin. lasa pe masa o scrumiera si un pahar de vin.
• Uneori beau sa uit, dar mi-amintesc mai tare. N-ai dat semne de viata, ai dat semne de intrebare.
• Esti gandul meu bun cand ma ascund in fum. Si spun ca poate o sa am cu tine un final de drum!
• E doar un vis frumos care se tot repeta. Si doar in visul meu gasesc lumea perfecta.Visam ca zbor, si culmea n'aveam avion. Cand dintr'o data mi s'a stins tigara si m'am trezit pe hol.
• Spune STOP.cat mai poti
• Te crezi smecher sh Boss! Da` esti un fraier sh`un prost! [
• Lumea se schimba`n continuu.rupem filmu.fugim de realitate.ce dulce e chinul
• Fericirea este gaura cheii prin care tragi cu ochiul la ceea ce numai visul poate atinge!
• Vad viata ca pe un joc. Sunt pasionata mereu de primul loc!
• Si daca ai fi un drog te-as trage pe nas si umbra de mi-ai fi te-as urmarii la pas...
• Ti-e prea frica sa schimbi ceva,ca daca iese rau...
• Tu nu ma cunosti si nu e provizoriu... Lumea mea se-nvarte intre vise, iluzii si orgoliu.
• Pot alege între a fi o victimă a lumii sau o aventurieră în căutarea comorii sale. Totul ţine de felul cum îmi voi privi viaţa.
• Nu se temea de dificultăţi: ceea ce o speria era obligaţia de a alege alt drum. Să aleagă un drum însemna să abandoneze altele.
• Pentru ca eu vreau ca tu sa ai grija de zambetul meu!
• Dragostea este. Fără definiţii. Iubeşte şi nu întreba prea multe. Doar iubeşte!
• Cand simți că te doboară. E bine să știi că e cineva care face durerea să nu mai doară. Care te face să zâmbești. Un prieten scos din file de povești...:X:X
• Pe om timpul nu-l transformă, învăţătura nu-l transformă, unicul lucru care te poate face să-ţi schimbi gândurile e dragostea :X:X
• vreau sa nu te mati bag in seama!>•.s te ingor dar nu pot! e ca si cum i`as sp inimii mele!
• O persoana desteapta... zambeste,tace si... TE FACE
• Ma copiezi...sh?!Ce`ai rezolvat?O papusha cu o zdreanta e greu de egalat.
• Sa renuti?ar fi pacat...lasa sticla si nu plange,fi barbat.lupta daca o iubesti cu adevarat.
• Destinul amesteca cartile, iar noi Jucam
• Asa ca cel mai important sau mai presus : '' Sa`mi traiesc viata si sa ies cu capu Sus '' !"
• Acum nu mai e cum era... / Acum e PUTERNICA. repet: Stie ce vrea!
• Sunt extrem de simpla si extrem de clara... dar pot fi si extrem de calma si extrem de vulgara
• respectul e ceea ce primesti ptr ceea ce faci si faci bine ... uh ma barfesti destul ... deci din respect ma pish pe tine
• As vrea sa fiu cum o sa fiu Asa ca lasati-ma sa traiesc asa cum stiu Lasati-ma sa fac si bune si rele Ca sa stiu macar ca sunt greselile mele…
• Asa a fost sa fie . si asa va fi mereu . Dar nu uita ca pentru toate . Exista un Dumnezeu
• te`ai satuRat Sa'ti pui viata Ca o întrebaRe. tine CapuL SuS, ChiaR daCa dOARe taRe.• .
• Lumea asta te distruge,Te induce in eroare,Fura tot si apoi fuge,Te raneste si te doare!
• Cu indiferenta ta m-ai facut si mai tare.Acum nu-ti convine...Dar incet,incet calc pe urmele tale.Si abia astept sa vezi si tu ca indiferenta doare...
• Nu am scop sa atrag simpatii sau interese,defapt de multi vreau sa-mi bat joc si culmeaaa . chiar imi iesee !
• Bate-n lemn să n-ajungi ca mine, sunt prea fericită și ție nu-ți stă bine.
• Ai simtit vreodata cum e sa cazi in gol? Pe drumul care l`am parcurs mi s`a parut usor.
• Nu uita . Stele care cad . Nu pier . Stele care cad , se duc spre un alt ceR .
• Ai realizat vreodata cate se pot schimba intr-o zi?
• Cu timpu` am invatat sa fac...Sa tac...Shi` sa bag la cap`!
• Pastrez în mintea mea clipele frumOase si îmi pare rau ca ele sunt singuRele ramaSe. ;;]
• Nu arăta niciodată celor cu care joci că ştii să trişezi. >:]
• De cate ori ma vei privi cu ura si manie`. De atatea ori iti voi zambi cu multa simpatie` !"
• Şi derulează filmu` . . in timph ce.i dai foch. .
• Nuoi :X. avem doar o viatsa de trait si poate de`aia facem ce vream si ceea ce simtsim . .
• Ştie când să râdă .ştie când să fie supărată .ştie când în ochii tăi .să fie cea mai importantă fată!
• Fă`ţi timp să iubeşti, chiar dacă nu eşti iubit şi chiar şi singur pe pământ să fii cel mai fericit !
• S`ar spune că toate trec, amice... dar orice bubă lasă cicatrice
• Dar ştii că n`o prosteşti,îţi spune că greşeşti şi c`o să pierzi şi o să plăteşti...că într`o zi o să te`ntorci acasă şi n`o s`o mai găseşti! Pe cine păcăleşti frate? Ochii umezi cam au dreptate
• De acum am să`mi fac de cap . O să uit de griji , de toţi şi toate ,nu mai iubesc pe nimeni . Vreau să simt că trăiesc` ! O viaţă am şi n`o s`o ratez
• Ceea ce te face acum sa razi. te va face mai tarziu sa plangi
• Pentru visele mele imi rezerv viata intreaga Pentru dorintele mele imi pastrez noaptea
• Am învăţat să nu fac pe nimeni o prioritate în viaţa mea,atâta timp cât eu în viaţa lui sunt doar o opţiune!
• Şi toate îşi au un rost în viaţă,toate clipele frumoase la momentul potrivit.
• Chiar dacă în spatele unui vis se ascunde un coşmar nu uita să crezi în tine şi toate problemele dispar !
• Durerea te-a maturizat , te-a pus pe ganduri !
• Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.
• Pentru toate lucrurile pe care le'ai ratat , ai castigat ceva. iar pentru tot ceea ce ai castigat, ai pierdut cate ceva
• Ma plimb pe curcubeu de parc'ar fi drumu' meu , fericita ca un copil care inaltsa un zmeu ;x
• Nu exista minciuni doar adevar fara dovezi. Nu exista nu cred doar nu esti in stare sa vezi.Nu exista scuze doar pareri de rau.Nu exista tradatori doar tovarasi fara creier
• Obișnuiește.te cu faptul că nu vei avea ce îţi doreşti!
• Nu ma intereseaza ce crezi tu, nu te cunosc E.o tara libera, deci esti liber sa fii prost!
• Si imi vreti tot raul din lume , Si va multumesc, v.am pupat si va iubesc!
• Petru ca un zambet poa` sa te ridice atunci cand ti`e mai greu.
• Si tine minte . O fata loveste prin fapte. Nu prin cuvinte
• Traieste in asa fel incat sa nu ti se observe prezenta, dar cand pleci din locul in care ai trait sa ti se simta lipsa!
• Trecutul este ceea ce îţi aminteşti, îţi imaginezi că îţi aminteşti, te convingi că îţi aminteşti sau te prefaci că îţi aminteşti."
• Incă sunt acea persoană cu ochi nevinovaţi !
• Nu te da batut niciodata, stiind ca Dumnezeu ori va pune o stanca sub tine ori te va invata sa zbori
• Dumnezeu pune daruri minunate in noi, daruri pe care noi insine nu le intelegem,dar le inteleg cei care ne sunt aproape !
• Esentialul este nu sa traiesti, ci sa traiesti cum trebuie.
• Doar din amintiri mai pot crede că vara e anotimpul destinului meu.
• Esti absolut sigur că e prea devreme să înţeleagă, fiindcă e la vârsta la care nu ştie ce să aleagă
• Rănile sunt prea adânci. Când mă gândesc la "Atunci".
• Nu astept sa`mi vina randu`.incerc doar sa`l fac pe taty`mandru.
• prefa`te ca sunt o mica rasfatata care lupta pentru tott! chiar de te-am pierdut odata eu am sa te iau la loc.
• Atat de tăcută...misterul ii provoacă o privire pierdută...
• Aş vrea să fiu cum o să fiu!Aşa că lăsaţi'mă să trăiesc aşa cum ştiu!Lăsaţi'mă să fac şh bune şh rele.Ca să ştiu măcar că sunt greşelile mele.
• Profiită de fiecare clipă`.Că`n fiecare paradis există cate`o ispită •
• Şi când vreau să zâmbesc, n.am pentru cine.Când plâng nu.i atent nimeni la mine.
• E exact cum trebuie să fie, aşa cum îi convine! Are stilul ei de`a amăgii, numai dintr`o privire
• Iar atunci când noi poate no să mai fim, lasă coniacul să curgă, dă-ne o țigară și să ne-amintim, de clipele care au fost și nu revin, lasă pe masă o scrumieră și un pahar de vin.
• Mandria ti-a ramas cea mai mare avere,zambeste`n fata raului si nu va avea nicio putere!
• Te minti si acum! desi ti`e dor!Ai pus orgoliul in fata sentimentelor!
• N-am stiut Ca toate lucrurile bune sunt doar bune la-nceput Nu, nu, nu, N-am stiut Ca dragostea o pretuim numai atunci cand a trecut N-am stiut Ca fericirea nu se cumpara, cu toate ca am vrut.
• Inca sunt copilul ce refuza sa creasca, mi`e egal cu ZERO tot ce spune lumea asta proasta !
• Nu da, esti constient ca nu poti refuza.Nu nu!Se joaca cu tine , stii ca nu tine la tine, da-ti place asa
• Fara speranta, fara dragoste,fara mandrie dar cu un sfarsit fericit.
• Hai să punem aici un semn de carte şi să continuăm acest vis în altă noapte
• Si o sa te las sa iti vezi de drumul tau,Atunci cand o sa te uit sigur o sa iti para rau.
• Lasă Trecutul în Urmă si Priveste în Viitor sau Aminteste'ti Trecutul si concepe un Viitor .
• Traieste in asa fel incat sa nu ti se observe prezenta ,dar atunci cand pleci.sa ti se simta absenta!
• Spuneai ca vrei sa schimbi lumea. Intreaba-te mai intai daca se merita
• Ii ignoram pe cei ce ne adora...ii adoram pe cei ce ne ignora.ii ramin pe cei ce ne iubesc.si din pacate ii iubim pe cei ce ne ranesc
• Durerea te-a maturizat, te-a pus pe gânduri.Te-a învățat să citești printre zâmbete și rânduri.Ștergi o lacrimă dar nu poți să ștergi amintiri.
• Suflet gol, In zbor cazut Orbita de iubire, Credeai ca ai totul si ai pïerdut!
• Mi-ai spus că ești îndrăgostit de mine, eu ți-am spus că sunt topită după tine, iar acum ne merge foarte bine! ♥
• E frumos sa fi fericita,dar e si mai frumos sa ai motive sa fi fericita!
• Sunt tot ce vrei si nu poti avea,tot ce ai avut si nu ai stiut pastra!
• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire •
• Viata'i doar o calatorie, savureaz'o! Fa ce vrei cu ea, testeaz'o, analizeaz'o! Construieste'ti daca vrei si poti lumea ta Si nimeni sa nu'ti spuna ce sa faci cu ea
• N`ai sa potsi pleca fara voia mea • Dar daca`ai sa pleci • Eu te voi urma
• Ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce simti • Il iubesti doar pentru tine nu pentru parinti •
• Uneori amintirile trebuiesc pastrate • Insa cei mai multi se feresc sa faca asta. •
• Eu nu ţin cont c'afară plouă , că'i zăpadă sau rouă Mie nu'mi strică vremea stările cum vi se întâmplă vouă .
• Dar e tarziu acum incepi sa realizezi,tot ce iti ramane sunt niste amintiri ce dor Care nu le poate lua Si nu te poate opri din zbor
• Nu am stiut ca lucrurile sunt bune decat la inceput.Nu am stiut ca fericirea nu se cumpara.
• Se stie că dacă te pierde , nu te va uita ! •
• Amintirile se sting usor.Recunosc.imi va fi Dor!
• Nu mai sunt,cum eram, Acum zambesc,atunci plangeam. Nu te mai cred,e prea banal...E o poveste pe final.
• Momentele sunt clare si fumul de tzigara si sticlele de alcool nu sunt o scapare...lasa` gandurile sinucigase ce le ai si hai sa gasim o solutzie`...de ce mai stai?ce mai stai?
• Am avut multe dorinte.Care nu s’au implinit!Am facut multe greseli!Dar pe toate le’am platit !
• Stiu ca doare cand te gandesti ca totul are sfarsit!Cand esti copil ti se pare ca vei trai la infinit !
• Prin definitie, omul NU este diferit... ci indiferenta este cea care face diferenta !
• Si cateodata visez cu ochii deschisi, da toate par sa cada in gol si vreau sa cred ca's nebuna, ca doar le complic, ca totu' e mult mai usor...mult mai color...
• Priveste-o! Ce vezi? E ea, e fata care desi a pierdut tot ce are, va reusi sa se ridicee si sa o ia de la capat.
• Si nu conteaza cat de mult incerci sa fii cuminte, nu poti tine o fata rea in loc !
• Poate azi te-ai certat cu el Dar poate maine va impacati si poate totul va fi la fel.•
• Nu e un viSs si nici o fantezie...E ceea ce se numeste "c0pilariE"?:-x•
• Realitatea bate si platoul de filmare ,Viata e frumoasa fara efecte speciale -!-•
• Nebuna rau, ii place viata, nu rutina Ii plac cluburile, ii place debandada, Ii place anturajul cu Alba ca Zapada • .
• Sunt incapatanata pentru ca cineva mi-a demonstrat, Ca pot avea orice daca imi doresc cu-adevarat !
• Curajul nu inseamna absenta fricii, ci puterea de a merge mai departe in ciuda ei
•Prefer sa am grija de prezent , sa`l pot face un viitor cat mai bun.pentru ca atunci cand va deveni trecut sa nu regret
• Aiurea ma mint ca nu.mi pasa...aiurea spun ca nu mai conteaza...Aiurea ma prefac ca sunt bine.Ce greu e sa invingi cand lupti cu tine
• In viata, daca ai de ales intre suflet si frumusete, alege sufletul, caci el intrece orice frumusete
●.Si totzi ma`ntreaba ce s`a intamplat . le raspund scurt: "Nu ma intereseaza,l`am uitat
●Cu tine,orice clipa o traiam intens.ma bucuram ca te puteam iubi... acum nu simt decat un dor imens.care nu stiu cand se va sfarsi.na fost nimic din ce-as fi vrut sa fie si tocmai de aceea te-am pierdut
•Eşti sentimentul pe care îl simt mult mult poate uneori prea mult . Ai fost viaţa mea şi credeam că mereu vei rămâne aşa ...
•Nu ai cum să uiţi toate aceste momente , care acum sunt doar nişte simple sentimente . Dar niciodată nu am ştiut să te apreciez , poate de frică să nu te pierd .
•Da` probabil ca n`a plect si te-asteapta in aceashi zi,acelashi loc,aceashi fata,tt p banka kre stateatsi intotdeauna
• Ignoră`l deşi te atrage ! Respinge`l deşi e singurul care te face să simţi iubirea ! Iubeşte`l deşi nu e al tău ! ;x
•Iti mai` aduci aminte ziua cand ne-am intalnit? Mai stii,m`ai privit,mi-ai zambit.Nu stiam ce sa` cred atunci despre tine, Dar simteam ca `trebuie sa te`aduc` langa mine•
• M'ai atras cum ai stiut numai tu • Si'am ramas doar a ta cu sufletul • M'ai atras cum nu a facut'o altcineva • Si de atunci locul tau e in inima mea •
• Tot ce`ţi ramane sunt nişte amintiri ce dor,care nu le poate lua şi nu te poate opri din zbor.Nu`i uşor te simţi dezarmat.pierdut in zare,amintirile rămân.chiar daca iubirea voastră moare
●Shi sa te schimb` cu alcineva nu Pot`la tine iubesc tot ce la ei nu suport!
●Shi cand aud numele tau`Intorc privirea si ma uit in jurul meu.Shi umbra ta ma urmareste peste tot.te-as Da uitari sincer dar nu pot`;ჯ "Şi şti că’mi lipsesti de înnebunesc.
Poftim niste sts.Alege in fct de staree
Funditzaa?