anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Statusuri misto :X
Urgenttt:X
fundita pentru cele mai frumoasee:X

2 răspunsuri:
| jumbO a răspuns:

Fumez clipe ca si cum as fuma sentimente.beau vise ca si cum as bea sperante.
cOnTiNuAtZi sa fItZi fRaIeRi ca o fAcEtZi bine...
Ce nu vrei sa stie dusmanul, nu spune prietenului...
Dumnezeu a facut cerul, pamantul. apele. te-a facut pe tine? eh pana si Dumnezeu mai greseste!
Nu TE Mai Gandii Cine, Cum A Gresit, Nu Te Mai Gandii Cine A Plans cand Celalalt A Zambit... Ezita Sa Crezi K Viata E Trista...Sunt Lucruri Frumoase Intre Noi Ce Stau Ink Pe Lista []
DoN`t AsK FoR a KiSs, TaKe OnE
Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti, nu inimi, pentru ca inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capat.
Si nu mai e nicio culoare. Si plang in incolor si doare.
As vrea sa pot sa iti spun ce simt O secunda, un minut, o ora, o zi trece timpul Si sunt atatea, nu vreau sa le schimb Nu am nevoie decat de o alta zi.
Nu ma lasa sa plang inca o noapte Nu pot dormi daca nu-mi esti aproape Stiu ca vreau iluzii dar nu-mi pasa, Daca sunt fericita nu conteaza
Nu-mi plac fraierii care nu stiu ce sa faca, Sclavii care se balbaie cand au in fata o fata Vrei sa ne combinam, ah, ce privire hoata Vino mai aproape, poate-mi place ce-am in fata
Nu vreau sa-ti promit nimic dar gandeste-te un pic Daca nu te am pe tine n`am nimic.
As vrea sa te pot urI.sa te pot scoate din inima. dar ceva nu ma lasa...nu pot. oare dc?

Ǿ °ŚŷmpLǻ »mýñǾ®ąąąą'«їŋťŗ΅ǿ ļŭmę ćïŭdåŧã┘ ׃ჯ

1.Sunt o diva de pus in rama

Nu ca altele o panarama

2. Fara mine nu e bine

Fara mine e vai de tine

3.Bine arat, bine ma port

Nu`s pushtoaik de export

4.Am talent si arat bine

Mor baietii dupa mine

5.Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy!

6.De cand sunt mik sunt frumoasa si versate…. Daca te tine…hai pune-te cu mine…. si ai sa vezzi ca ai sa te feresti(de mine)

– Fetele fitoase. Puteti sa vedeti cateva si sa va alegeti pe care o puteti pune la status:

-Cine se culca fitoasa, se trezeste si mai fitoasa…

-Sunt usor de agatat si cad repede la pat…doar in visele tale!

-Sunt perfect sanatoasa…mi-au spus vocile.

-Stii rutina… Tu imi scrii mesaj…si eu il ignor.

-Care e culmea smecheriei? Sa-ti pui statusuri de fata fitoasa…

-Aproximativ 95% din sfaturile pe care le primesc nu au nici o valoare, dar se merita sa le aud pentru acel 5 la suta care merita toată atentia.

-Sunt o mica finete invidiata de multe zdrente.

-Macar eu pot tine dieta, tu nu!

-Poate ne casatorim pe mess

-Bai, sunt smechera, nu te pune cu mine!

-Am nevoie de tine……. te vreau…offline.

--> Miha

| xamix a răspuns:

Frunza verde puishjor u dai buzz eu dau ignor
CE ESTE PUMNUL? pumnul este partea de vorbire care iti muta maxilarul si iti pune intrebarea MAI VREI?
funda? plz