1)Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor noi… 2)Aseara a murit singurul martor care m-a vazut cum furam cuvintele din suflet si le indesam adanc in inima crapata d sete d dorul tau, acela ai fost tu… 3)Cel mai frumos lucru in viata este sa iubesti dar… cel mai trist este sa nu fii iubit… 4)Te-am iubit candva dar tu ai stricat tot si acum nu mai vreau sa stiu nimic de tine … 5)Clipele petrecute alaturi de tine sunt doar tipete de amagire, iar ochii-mi reci inlacrimati perturba parca aceasta gandire inconstienta … 6)A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna. 7) Fiecare cuvant e o speranta in plus … fiecare clipa trecuta, imi spune ca moartea mea e aproape, iar eu inca visez! 8)Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand! 9)Durerea ce in suflet o port, nu pot sa o mai suport.In lacrimi ma topesc, in lacrimi ma trezesc.De ce oare te iubesc? 10)Stau in camera mea rece… Privesc in jur si mi se pare Ca pereti
se strang in jurul meu… Ma simt singura… Totul e intunecat si rece,
intocmai ca inima mea… Inchid ochi si incerc sa uit de tot… SPER CA TIAM FOST DE AJUTOR :p
Atunci când eşti confuză, atunci când crezi că nimic nu te va face să zâmbeşti.
Şi uneori tot ce îmi doresc este să mă asculte cineva!
Dacă o fată e atât de proastă încât să te iubească încă şi după ce ai rănit-o te rog, ascultă-mă, nu o lăsa să plece.
Dacă o fată e atât de proastă încât să te iubească încă şi după ce ai rănit-o te rog, ascultă-mă, nu o lăsa să plece.
Nu-ţi face griji dacă eşti singură, pentru că Dumnezeu se uită la tine zicând :
" Te păstrez pentru cineva special ". ♥
Ezităm să ne îndrăgostim, dar mereu suntem prea grăbiţi ca să sfârşim o relaţie.
Există unele melodii care blochează urechile şi unele fotografii pentru care îţi închizi ochii. ♥
~ De ce e atât de complicat să găsim prietenii adevărate?
Cel mai dureros " la revedere " este acela care nu este spus si nici explicat
Astăzi faci parte din trecut; deși îmi umpli tot prezentul cu amintirea ta.
Andreeaanon întreabă: