| Amalia a întrebat:

>Statusurii`8-. Fundaa

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
2 răspunsuri:
| ImmortalQueen a răspuns:

• Îmi place, chiar dacă nu mai găsesc unele cuvinte. Îmi place cum spui tu aşa " să fi cuminte!" :*

•Intr-o lume fara contur. Numai formele conteaza!

•Tin la tine chiar daca nu ti`o spun prea des. blushing

•Teoretic, te ador; x.Practic,te iubesc!

❤E o poza cu noi ce imi spune ca-mi lipsesti.

♥D.N.D = DragOstEa nu diSparE [love struck][:*][love struck]♥

●Intre noi sunt multe diferente. Eu nu ma cobor in lumea ta plina de zdrente

Si chiar daca n`am fost prima. stii si tu, sunt singura care conteaza!

♥ Nu ceda`. Cand ştii că încă mai poţi`! Ca tine sunt puţine`. Da` ca el sunt toţi`.

Şi nimic din ce spui acum nu mai are rost! Pentru mine nu mai eşti, pentru mine.Doar ai fost

Spui` ca e` o copila`, si ca nu` iti place asa`;| Dar asa` cum e ea, ti-a furat inima`;;]

Sa`l inshel?! Pe el niciodata :X. Sa`mi iei cei al meu :o? Cea mai proasta miscarewinking

• Sunt mica. intr-o lume mare. da` nu mi`e frica d nimicsmug!

• Amintirile se sting usor.Recunosc.imi va fi Dor!

●.Si toti ma`ntreaba ce s`a intamplat. le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l`am uitat

●E un pic ciudat cum poate Cineva s'alunge toate Ploile ce`au curs intr`una in viata ta.[

Hai lasa`ma pe mine sa-ti arat cum sunt de fapt.; x ]?

Ca e buna sau e rea. Ea ramâne fata ta

Mai tii minte cand visam `Si desenam Y love you' pe trotoar?:

ღ `♥. şi daca lui ηu`i pasă. miє de Cє mi-ar păsa... ♥`

●De ce te prefaci ca nu il mai placi? cand fardul ti s`a uscat pe obraz?!●"

De ce prietenii se transformă în târfe?! De ce persoanele pe care le iubesc se transformă în scârbe? oh go on

N`ai tupeu sa te ingragostesti de mine

Genu` de persoana care vrea atat de multe si obtzine.`!:]•

O noapte de Succes. in EXCES PERVERS! smug

Seara asta e plina de tentatii :X. Si Stai linistit. daca nu vei fi tu. vor fi altii oh go on smug :*

Fa ce vrei oh go on. Numa' sa iaSa cu Scantei smug

Si daca te'as pierde... M`as pierde cu tine smug

♥ Stii si tu, au trecut momentele...Doar eu si cu tine love struck Ia spune, iti mai aduci aminte? love struck. ♥

n`ai inteles tu... a inteles altu a 2`a zi! :X

Ce rol vrei sa joc acum? Sa fiu ca ieri nevinovata sau azi ca niciodata.drooling

Sentimentul nu dispare ca vacanta de vara. Uneori e mai nociv ca fumul tras dintr-o tigara. :-X

? Tot ce`ai auzit de mine stii ca nu`i adevarat. Hai lasa`ma pe mine sa-ti arat cum sunt de fapt.; x ]?

te.super.mega.extra.ultra.iubesc.

Şi doare iar. Cum a durut demult. Dar trece. Şi`o iau de la început.

Barfele tale ma Lasa rece`, La pr0stie NIMENI nu te`ntrece`!

.•Si as avea multe sa-ti spun,dar ti-as acorda prea multa importantahappy!•

Hai sun-o tu, spune.i ca ti-e gol sufletu. ca atunci cand a plecat a luat cu ea totu!

Si o strangi la pieptul tau la fel ca acum ceva timp. Si nu ai renunta la ea pentru nimic

Sunt atatia ce ii spun: " Stii papusa. te iubesc! ". Si asa de simplu le raspunde : " Sorry boy. Da` nu esti ce`mi doresc!

ו♥°chιaя daca иυ ѕυит тσaтє яσz.тσт тι ℓє cσℓσяєz єυ σdaтa!ו♥

~Cand voi uita euuu Iti vei aminti tu ~

@. Chiar crezi ca imi pasa? iubesc din nou,zambesc din nou E ce conteaza.

Tu vrei să`mi explici mie ce? Tu nici nu ştii cum e,Tu nu faci diferenţa între iarbă şi Vitamina C.

Acum zi,ce faci? vii mai aproape sau te retragi? smug

Parca e ea.Cea care spune mereu "te iubesc" in loc de "multumesc":X

Poate m`am schimbat sau poate doar m`am saturat

* Nu conteaza ce a fost, ci ce va fi de` acu` nainte *

Nu ridici mana pentru a mangaia. Deschizi gura doar pentru a tipa

vreau Sa ma faci sa-ti spun mereu ca te Adorr!; x *

Un "te iubesc" afisat pe un ecran electronic nu ma impresioneaza cu nimic.

Viata ta e roz dar carioca e la minewinking

Fotografiez sclipiri de pleoape. Creez album pictat de noapte. Imi dai sperante ca va fi bine. Imi dai sperante ca te am pe tine.

mi-am batut joc de ei, si am facut`o bine. Asa ca n`ai nici un motiv sa fii suparat pe mine!

Imi spui ca ma iubesti asja` cum sunt`. Sincera sa fiu, si ` eu te-as mai iubi` din cand` in cand blushing!

♥ Eu nu fur inimi, le primesc cadou! ♥ *

Teoretic ma adori, practic ma iubesti! b-) *

Pentru ce-am facut si o sa se repete am 1000 de regrete! happy *

Să sufăr eu pentru voi?! O zic din nou. Bag p**a-n lume şi v-o fac cadou!

Ce a fost al meu, acum e restul tau. Daca esti femeie tare, fa'l sa-ti cada la picioare. Te'nseala cu mine?! Clar! Nu da 2 bani pe tine puppy dog eyes

| pinkangel_4370 a răspuns:

• Si maine e o zi • Si maine voi zambi • Chiar daca mi`e greu • Voi zambi mereu •

• Ca nimeni nu stie mai bine ca tine ce simti • Il iubesti doar pentru tine nu pentru parinti •"

• De-ai privi adânc în ochii mei • Ai vedea ce-nsemni pentru mine • As renunta la toate pentru noi • Nu pentru iubire •

• Uneori amintirile trebuiesc pastrate • Insa cei mai multi se feresc sa faca asta. •

•Are o aura ce te-atrage • Stie ca o placi • De-aia nu te lasa-n pace • E atat de tacuta • Misterul iti provoaca o privire pierduta •

| • Intotdeauna pregatita pentru raul care vine • Intotdeauna fericita daca treaba merge bine •"

• Am invatat sa respect • ea respecta doar banii • Eu am invatat sa lupt singura • ea e zero fara tati si mami •"

♥ Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza ♥

• E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi •

• Nimeni • Nu poate fi la fel ca tine! • Tu imi dai incredere in mine! ♥

•Mereu vei cauta la o alta Ea • Ceea ce adorai la mine candva • love struck

• Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna •

"• Ma inalt sa zbor • Din nou • Dar uit ca aripile le-am pierdut • Cad si dau cu capu' de trecut • Si doare iar • Cum a durut demult • Da' trece • Si-o iau de la inceput •

"• N`ai sa poti pleca fara voia mea • Dar daca`ai sa pleci • Eu te voi urma •"

• Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju •

• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea

• Inca am suflet de copil • Care refuza sa creasca • Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta •

• Si cautai • CAutai • Te uitai in stanga • In dreapta • El nu era • Lacrimile nu se opreau • Dar acum? • De ce te prefaci ca nu-l mai placi? • Cand fardul ti s`a uscat pe obraz? •

• mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante •