Cred ca se intampla asta la fiecare clasa...acum pe bune, toti avem niste profesori, nu toti, de rahat(profa de chimie si fizica) care iti vine sa platesti asasin doar ca se duca odata, si cred ca toti avem colegi care "sunt crescuti in jungla", adica colegii mei spui ca sunt la un show de comedie sau la zoo in fiecare pauza si la unele ore...majoritatea profelor ne spun "generatia calculatorului" si ne considera prosti si inutili.asa ca nu prea mai am ce sa spun
Si eu sunt in aceeasi situatie.Am multe teme, mult de invatat, si, la fel ca si tine, am o clasa care zici ca e formata din animalele din jungla.Profesorii se vaita mereu de noi, si mereu am fost vazuti ca si oile negre ale scolii.Trebuie sa ne adaptam, sau sa incercam sa-i schimbam pe ei.Am foarte multi colegi in clasa care,cand primesc o nota mica se descarca pe profesor,dar nu inteleg ca nu e vina profesorului,ci a lor,dar ei tot asa continua. Nu ai ce sa faci, asa e generatia noastra. E bine ca se mai gasesc, rar ce-i drept, oameni care constentizeaza acest lucru. Cand vom fi mari, vom incerca sa-i aducem cu picioarele pe pamant.Imi place cum ai formulat intrebarea