Poi, in primul rand cati ani ai? Esti adulta sau adolescenta?
Stai linistita. Fiecare dintre noi trece prin asa ceva.
Lasa statul, lasa muzica trista si lasa aceasta impresie. Vorba Myhaelei, uita-te la filmulete amuzante, citeste bancuri sau alte chestii.
Ridica capul, stai cu zambetul pe buze, vorbeste cu prietenii si iesiti afara la o plimbare sau faceti alceva ca e frumos afara.
Totusi, ai patit ceva sau ai doar o stare melancolica? Daca e doar o stare, cu siguranta iti vei reveni.
Spuneai ca ai impresia ca mama nu mai exista. Parintii te iubesc indiferent ca faci rau sau bine.
Mai ziceai ca prietenii nu te asculta. Mai intai vezi daca ai gresit cu ceva fata de ei. Asculta-i si tu pe ei.
Lumea e nedreapta daca si tu esti nedreapta cu ei. (asta nu e valabila mereu).
Nu rezolvi absolut nimic daca stai inchisa si asculti melodii triste. Nu incerca sa te inchizi ca iti faci si mai mult rau.
O zi buna!
Sunt momente de depresie in care multi dintre noi gandim asa. Dar exista un motiv din care ajungi sa crezi asta, ceva ce nu merge asa cum sperai, iar atunci ajungi sa dramatizezi.Schimba melodia trista pe care o ascultai, uita-te pe niste filmulete amuzante, iesi afara cand inca nu a apus soarele si bucura-te de zi, de viata! Gandeste-te mereu ca lucrurile pot merge mai bine si vor merge, nu te consola niciodata ca putea fi mai rau, fiindca va fi!
Buna, calmeaza-te... oricine mai trece prin astfel de momente dar gandeste pozitiv, fi optimista si ai sa vezi ca lucrurile se vor schimba in bine.Asta crezi tu ca nimeni nu te asculta si nimeni nu te intelege dar nu e asa; fi cat se poate de comunicativa, fa ceea ce iti place, nu te inchide in casa, sau sa stai sa plangi, sa asculti melodii triste, ci fa tocmai invers.Asculta melodii vesele, iesi din casa si plimba-te, fa-ti noi prieteni...
Vb cu mama ta ca e mama ta si ea te poate intelege mai bine ca nimeni doar ca trebuie sa fi cu mai multa incredere in tine;
e pacat ca de la varsta ta sa fi asa, viata trece repede si decat sa stai trista mai bine bucura-te de tot ceea ce ai pentru ca altii nu au nici atat si tot se multumesc.
SFatul meu e sa fi cu zambetul pe buze, sa te gandesti la lucrurile si la evenimentele cele mai importante din viata ta si sa nu uiti ca exista persoane carora le pasa de tine, sunt sigura ca familia si prietenii adevarati tin la tine doar ca tu crezi ca esti neinteleasa, incearca sa faci o schimbare incepand aceasta schimbare cu tine; totul depinde de tine si de purtarea ta. Daca tu esti mereu tacuta, trista, atunci si ceilalti vor fi la fel cu tine, in schimb daca te distrezi, socializezi atunci ai sa vezi ca va fi mult mai bine.
Bine ai zis ca ai impresia, e doar impresia ta si nu e neaparat adevarul.Nu ai de ce sa te simti singura, sunt altii care chiar sunt singuri pe lume si nu au durerea cui sa ii spuna.
Be happy!
Buna zuzu si eu am starile astea.Ma simt singura! Datorita unei relatii am ramas fara niciun prieten.Acuma il am doar pe el, si vreau sa am pe cineva langa mine, o persoana care sa'mi dea un sfat bun.Nu mai am pe nimeni langa mine.niciun prieten.nu stiu ce sa fac
Dar ce ai patit de esti asa deprimata? S-a despartit prietenul tau de tine? Te-au tradat si abandonat toti prietenii? Te-au dat parintii afara din casa? Ti-a luat foc casa si acum traiesti pe strazi? Doamne-fereste! Nimeni nu te intelege - dar tu incerci sa ii intelegi pe ei? Nimeni nu te asculta - dar tu ii asculti sau doar te inchizi in camera ta cu castile pe urechi si refuzi sa asculti sau sa vezi ce se intampla? Sau poate ai descoperit ca ai o boala mortala incurabila? Sau risti sa ramai repetenta? etc.
Sfatul meu e sa plangi tare-tare, cat de mult poti, pana nu mai ai nici o lacrima in tine, apoi sa te hidratezi cu ce vrei tu - suc, ceai, etc., sa tragi o plimbare pe afara, ca e frumos, e primavara si sa incepi o conversatie cu cineva din familie dupa. Familia e mereu cu tine, chiar si atunci cand ii ranesti. Despre prietenii tai, nu ma pot pronunta. Daca sunt ca prietenii surorii mele, atunci mai bine fara Daca ai devenit depresiva din lipsa de ocupatie, gaseste-ti o ocupatie.
Sfat 2: Problemele care ti-ai generat despresia nu se rezolva fugind de ele.
Dee, Dee.nu sufar din dragoste, nu m-a parasit prietenul, pentru ca nu am! si nu e nici una din variantele pe care le-ai enumerat tu. pur si simplu. e nedreapta lumea...
Ai nevoie de o melodie ritmata sau de niste clipuri amuzante pe youtube!
Sa stii ca toti avem astfel de momente. in unele clipe chiar ne-am dori sa murim.sa stii ca acum tu esti suparata dar peste o saptamana... o luna cam asa ai sa uiti ce s-a intamplat. lucrurile sunt trecatoare.si. viata merge mai departe. sa stii ca timpul le va reface pe toate. succes si nu mai fii trista.totul se va rezolva.
te pooop
Lumea e nedreapta de cand e lumea, nu stiu daca ai inteles, dar orice s-ar intampla, tu gandeste pozitiv, nu te da batuta, intotdeauna fii cu capul sus, traieste viata, lasa necazurile la o parte, inca esti tanara