Buna, pai daca o iubesti pe ea nu ar trebui sa iti pese de altele...eu de exemplu am ochi numai pentru prietenul meu si oricat ar fi de departe, nu ma intereseaza de altii...eu zic sa le lasi pe altele. daca o iubesti, respect-o si fi fidel ca nici tie nu ti-ar placea ca ea sa umble cu altii pe langa tine, bafta.
Omg...hai fii serios...asta ii doar un moft de'al tau... tu vezi ce ai scris mai sus? :-o Omule o iubesti! Daca o iubesti cum poti sa o inseli? Stai la locul tau si ai grija de ea ca o poti pierde! Eu daca as fi in locul ei si as afla ca faci asta nu as mai vrea sa aud de tine in viata mea...cum poti sa spui cuvintele "Te iubesc" si sa faci asa ceva? Asta nu e iubire...sau daca chiar e asa cum spui atunci lasa'le pe celelalte si ai grija de prietena ta ca ea nu merita sa'i faci asa ceva
Daca o iubesti ar fi bine sa renunti la toate. sa ramai doar cu ea. De ce nu te pui si tu in likul ei. ea sa fie cu mai multi odata? Kum te-ai simti. a?
eu stiu ca daca iubesti. ai suporta orice! Respect-o!
Pai daca o iubesti cu adevarat incearca sa te abtii. Daca sti ca nu poti face asta despartiti`va si las`o balta. Poate ca nu esti potrivit pentru o relatie serioasa. Si poate ca e si din cauza distantei...incearca sa fii mai aproape de ea si uita de alte fete...
Pai... daca o iubesti cu adevarat incearca si tu sa te aptii.Lasa alte fete.Trebuie sa ai ochi doar pentru ea nu si pentru altele.
Eu si prietenul meu suntem impreuna de 4 ani si ceva iar de vreo 2ani ne desparte o distanta de aproape 400km.ne vedem cam o data la o luna sau concediu si cu tote astea am reusit sa ne pastram relatia pentru ca ne iubim cu adevarat. daca tu o iubesti cu adevarat pe acea fata asa cum spui distanta nu ar trebui sa te faca sa cazi prada altor tentatii