O sa te mai insele, depinde cat il iubesti daca vrei sa te impaci cu el eu as proceda asa : i-as da o palma da una tare sa il doara pe urma l-as saruta si i-as spune sa nu se mai intample, cred in a 2a sansa dar depinde. Daca nu i-as spune sa ma lase in pace.
Tu decizi, ghideaza-te dupa ce simti.
Succes!
Daca chiar il iubesti trebuie sa iti demonstreze.pai da l-as plesni si as sta suparata pe el o saptamana da. si daca vezi ca pe el dupa doua trei zile deja se da la fete sau le accepta pa nene. daca tot te implora si dupa mai multe zile.si a doua sansa da cu greu.vezi sa nu se mai intample
Daca el tine la tine dc nu? dar daca continua sa faca asa lasa.l sunt destui baieti care te asteapta, nu te mai agita atata convinge.te daca tine la tine si de aici te descurci
Nu cred ca ar fi cazu.sincer,daca a facut'o o data ar putea sa o faca oricand a doua si a treia oara si...se invata, si daca s-a lasat asa repede inseamna ca nu'i pasa de tine deci.nu stiu,tu ce crezi? oricum, tu faci ce simti, ca apoi greseli sau nu or sa fie ale tale doar ca trebuie sa le gandesti un pic
Pai...el a cedat usor si inseamna ca nu tine la tine cum crezi tu.ar trebuie sa il lesi cu ea si sa ii zici:"Fii fericit cu ea", el acum si'a batut joc de sentmientele tale eu sunt baiat insa uni baieti sunt chiar fara bun simt.Asta e sfatul meu.
Sper ca te'am ajutat:* multa bafta!