| cyufulyky a întrebat:

Stie careva cum pot sa-mi descarca pozele de pe aparatu digital "CANON" SD 750 nu-mi gasesc cd-ul de instalare...si nu merge s ale descarc...plz ajutorcrying

Răspuns Câştigător
| Alex_9605 a răspuns:

In cazul in care camera ta este prevazuta cu un card de memorie sigur va fi recunoscuta ca un stick usb atunci cand faci conexiunea intre PC-Camera.Cum au spus si ceilalti iti va aparea in My Computer numele camerei sau Removable Disk.Acolo se afla documentele tale. Daca nu reusesti in acest mod dai pe google un search "CANON SD 750 driver" si dai pe primul rezultat pentru a downloada driverul necesar.Bafta!

10 răspunsuri:
| yuli10 a răspuns:

Nu merg toate fara driver. incearca sa gasesti un driver pe care sa il downloadezi de pe net daca nu gasesti cdul.

| cyufulyky explică:

Nu merge nu-mi apare nimic aa dar trebuie sa mentionez nu am baterie la el e descarcat de thotsad
trebuie sa-l deschid ca sa dau pozele in pc dar daca nu am cum sa-l deschi?sad... a si app merge incarcat l unitate?
ca l mine nu mergesad

| cyufulyky explică:

Ma poate ajuta cineva...nu am agsit nimic p googlesad...

| VladDu a răspuns:

Pune cablu de date in pc si trebuie sa-ti apara in my computer aparatu foto. La orice aparat foto ar trebui sa mearga fara driver.

| MrJungle a răspuns:

Incearca sa bagi cardul in PC, daca ai adaptor. Daca nu, fa rost de la un prieten, ceva, un laptop, ca cele mai multe au. bafta.

| oana_3034 a răspuns:

Pai eu cred ca ai trebui sa mearga fara cd. daca nu downloadeaza-ti dp google programul de la canon si le descarca direct acolo cu cablul

| oana_3034 a răspuns:

Succes dragutzo:*

| EllitaBellita a răspuns:

0. 0 wow... deci si eu am un canon SD 750 si nici eu nu stiu cum sa-l fac sa descarce poze... bag cablul usb ...la computer si aparat...si nimic... nu merge

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da foarte simplu bagi usb-ul si gata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga mea, eu chiar acum descarc driver-ul de Canon EOS 350 D ca si eu am pierdut cd-ul de intalare. Sper sa reusesc, altfel ma sui pe pereti ca am cardul plin.
Ah, am si eu o nemulire. am cumparat un card de 2 giga si la 700 de fotografii, arata ca i fool...adica plin. nu mai e loc pe card.ma asteptam sa fac cel putin o mie de poze ca ii cardu de 2 giga, totusi. Nu stiu. e bai la cardul meu sau e normal asa?!