| sbafbsvlisach a întrebat:

Stie careva cum se face o bautura numita strawberry banana smoothie?

8 răspunsuri:
| Chαяtreux a răspuns:

Reteta pentru 2 portii: 1 cup capsune curatate si taiate in sferturi, 1 banana feliata (decojita), 1/4 cup migdale crude (neprajite), 1 + 1/2 cup lapte migdale (sau orice alt lapte care va place), 1 lingura cu miere! Se baga toate la blender si gata bautura minune!

| OhGodWhy a răspuns:

Strawberry=capsuni
banana=banana
Ia ghiciwinking

| sbafbsvlisach explică (pentru OhGodWhy):

Wai stii esti un geniu! Nici nu stiam ca asta inseamnalaughing Pe bune?raised eyebrows

| OhGodWhy a răspuns (pentru sbafbsvlisach):

Pentru ce *** intrebi aici
Ia scrie pe google
sa-mi bag *** daca nu gasesti!
In pla me auzi daca stiai de ce mai intrebi!?

| sbafbsvlisach explică (pentru OhGodWhy):

Voiam sa intreb persoanele care au facut bautura si stiu o reteta ca lumea! Nu trebuie sa te bagi tu si sa injuri! Sa stii si tu ca toti putem injura da asta nu ne face cu nimic mai speciali, ci doar ridicoli si penibili.Doar asa ca sa stii! Si apropo daca cauti pe google translate 2 cuvinte nu dovedesti ca esti cine stie ce! Asta e intrebarea pusa de mine deci sa nu mai dai niciun comentariu te rog ca nu-mi sunt de folos!

| Lou222 a răspuns (pentru sbafbsvlisach):

Dar daca nu comenteaza ca lumea, mai bine nu comenteaza nu? eu m-am saturat de toti smecherii astia de c***t.

| sbafbsvlisach explică (pentru Lou222):

Da foarte corecthappyO sa incerc si reteta care mi-ai dat-o tu sper sa-mi iasalaughing

| Lou222 a răspuns:

4 large strawberries, fresh or frozen
1/2 c. milk
1 ripe banana
5 ice cubes
1 1/2 tsp. sugar (opt.)
Combine strawberries, milk, banana and ice. Blend until perfectly smooth. Add sugar. Blend for 1 minute.
Makes approximately 32 oz.

Servings: 4
Yield: 32 oz

Nutrition (per 8 oz. serving): 53 calories, less than 1g total fat, 2.4mg cholesterol, 13.1mg sodium, 179mg potassium, 11.1g carbohydrates, 1.1g fiber, 7.6g sugar, 1.5g protein, less than 1g saturated fat, less than 1mg iron, 11. 8mcg folate, 39.5mg phosphorus, 78.7IU Vitamin A, less than 1mcg Vitamin B12, 13.2mg Vitamin C, 13.1IU Vitamin D.
in engleza. Eu siu ca faceam asa: amestecam lapte, capsuni, banana si gheata pana se face ceva cremos. adaugi zahar si mai amesteci la blender 1 minut. sper ca te-am ajutathappy