Iubirea e un sentiment unic, fiecare il percepe in felul sau dar sa stii ca iubirea adevarata nu e ceea ce vezi in filme si prin telenovele cu happy end, lume nu se casatoreste din iubire(oamenii se casatoresc cu mintea, nu cu inima)dragostea adevarata nu o intalnesti de prea multe ori in viata si at cand o intalnesti sa stii ca dureaza putin si iti aduce un de car tristete si suferinta, habar nu am ce varsta ai dar sa stii ca am vb despre iubirea adevarata din perceptia mea, din propria mea experienta, nu despre sex! pa pa
p. s. nu ti'am spus toate astea pentru funda
E cea mai frumoasa stare.care te face sa plutesti.. dar dupa suferi.in unele cazuri..
E ceva de nedescris ceea ce simti.
Dragostea e ceva frumos e un sentiment special indescriptibil, cel mai bine il cunosti atunci cand tu il simti, dar implica si lacrimi si suspine si suferinta pentru ca asa e iubirea de aceea multora le este teama sa se ataseze de o persoana idn teama de a nu suferi. dar iubirea e speciala si chiar si atunci cand te certi e frumos daca sti ca impacarea e una dulce:X
Conform DEX sunt sinonime cele doua cuvinte.Sa fi iubit e bine.Sa iubesti nu prea.Suferi ca un caine in ploaie
Asa ca:iubeste pe cel care te iubeste
P. S:Imi scriu asta pe tricou
Elenastoica9 întreabă: