anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stie cineva ce produse naturale pot sa folosesc pentru cosuri? nu am chiar multe dar as vrea sa am fruntea impecabila; d ceva care sa le usuce. Care stie are fundita cu multumirile mele. :*

Răspuns Câştigător
| Brigitta a răspuns:

Ceaiul de musetel, l-am incercat si eu, e chiar f bun. Curata f bine fata. Faci infuzii; pui pe fat dischete din alea de bumbac imbibate in ceai.
Si nu te mai sterge cu prosopul, doar tamponeaza-ti fata de acum incolo.
Si masca de argila e buna happy

8 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Sa stii ca la plafar gasesti si pastile care odata inghitite nu iti mai apar cosuri.Este si o crema speciala pe baza de galbenele.Si masti cu praf de argila. Sper sa-ti fie de folos.Succes in lupta ta contra cosurilor!

| adellina a răspuns:

Cel mai bine este sa iti cumperi de la farmacie "sapun cu sulf". este si ieftinhappy. am folosit eu si nu am mai avut treabahappy. Doar ca miroase uratstraight facebig grin.De obicei ii bine sa il lasi putin pe fata ca el se usucahappy. si dupa aia te clatesti.

| i.love.me a răspuns:

Stiu eu: photoshop!

| デイダラくん a răspuns:

Poti icerca gerovital plant fluid antiseptic purificator este verde si se gaseste la orice farmacie foarte ieftin...pe mine m-a ajutathappysi e numai din plante are instructiuni de folosire si e f util cool

| andriana_;) a răspuns:

Cu o bucata de lamaie le usuca forte bine...

| Aly07 a răspuns:

Pure skin, dar nu cred ca o gasesti in magazine sau farmacii, dar totusi incearca, sau daca cunosti pe cineva care lucreaza l firma accea de produse cosmetice Oriflame, mie mi-a luat mama ca lucreaza acolo.
Succes si daca nu gasesti un mesaj happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cumpar de la farmacie Zinerit... e bun ...sunt multumita de el

| viv21 a răspuns:

Zinerythappy