Buna.
Sa nu spargi cosurile, le infectezi, se fac mai mari si ramai si cu semne.
Eu am testat tot felul de masti facute in casa, tot felulul de creme de la farmacii/plafar, pana cand mi-am umplut toata fata.
Am fost la dermatolog, si momentan nu mai am nici un cos ( imi mai apar 2-3 cosuri in perioada de menstruatie, dar le dau cu o lotiune impotriva acneei care mi-a recomandat-o dermatologul si pana dimineata nu mai sunt cosurile).
Ce am invatat de la dermatolog : intai cauta cauza si tipul acneei si apoi tratateaz-o cu creme potrivite. Acneea e de mai multe feluri si cauze diferite - apare de la stres, de la alimentatia nesanatoasa, de la igiena nu prea corecta ( trebuie sa te speli dimineata si seara cu un sapun antiacneei si apoi sa aplici o crema hidratanta, spalatul este sfant, la fel si produsele, trebuie sa fie si de o buna calitatea, potrivite tipului tau de ten, dar si tipului de acnee), apare din cauza dereclarii hormonale.
Acneea mea este de la dereglare hormonala, i-am gasit cauza si acum folosesc produse speciale de curatat si ma spal pe fata dimineata si seara.
Te speli in fiecare dimineata pe fata si te dai cu spirt, si atunci si dupa ce le spargi. Mai bine ai incerca niste creme. Du-te la un medic dermatolog.
Da esti in crestere tenul e subred mai ales daca te si barberesti iti ies imediat cosuri. dupa un timp dispar, daca alti tiau spus sa le lasi asa atunci lasale asa nu le sufoca cu creme si fel si fel de chesti.sa nu ramai cu gauri in fata dupa
anonim_4396 întreabă: