Te comprti indiferent cu el nu ii dai atat de mare atentie dar nici nu te comporti urat cu el daca vede ca esti nebuna dupa el o sa profite de tine dar daca esti smechera si il tii sub papuc o sa vrea sa te cucereasca pentru ca baieti sunt niste vanatorii si cu cat prada se la sa mai greu cu atat dorinat de a o prinde e mai mare sper ca te-am ajutat
Stiu eu.
In primul rand. Incerci sa comunici cu el gen :
- Buna, cati ani ai?
-Cum te numesti?
-Ai id de mess?
Iti da id-ul. si mai vorbiti pe mess. :
-Buna!
-Buna!
-Cf?
-Bn, uh?
-Bn.
Il inviti si uh la o cafea; x o pitzza la un meci ceva. intr-un parc, la mall.
Dupa care ii zici ca tu il placi si daca are aceleasi sentimente pentru uh.
Daca nu incerci alta metodata.
Te imprietenesti cu un prieten/a de a lui e bine si fost/a discutii despre el. nr de tell
sau asta :
raspuns ales
1.Nu il bate a cap sau lucruri din astea.
2.Incearca sa ii fii buna prietena, ajuta-i pe toti in prezenta lui, deci fa-l sa vada ca esti si modesta, si draguta, si amuzanta si desteapta.
3. Dupa ce sunteti buni prieteni, intalniti-va cu colegii in parcuri cu rolele sau bicicletele.
4. Dupa aia intalneste-te singura cu el.
5. Du-l in parc si dupa ce va intelegeti super bine spune-i a il placi si vrei sa stii daca si el simte la fel.
Si eu am facut asa si baiatul pe care il plac da semne de iubire, ma apaara, ii bate pe baitii care se leaga de mine si se uita la mine la ore si lucruri...
funda? sper ca te au ajutat
Eu cred ca trebuie sa fii tu insasi. nu trebuie sa te deschizi prea tare fata de el, dar nici sa fii prea rece.Asta e parerea mea, dar faci tu cum crezi
Vasic_Helena_1997 întreabă:
anonim_4396 întreabă: