| Aero_2277 a întrebat:

Stie cineva cum pot chema taxiul in jocul San Andreas pe platforma PC? Daca exista vreun cod prin care pot scoate telefonul si forma un numar care sa cheme taxiul.Mentionez ca am coduri de pe www.jta-jucatori.net sau ceva de genu nu mai stiu sigur, dar astea sunt ca sa treci de misiuni.Multumesc! P. S. Dau fundita.

Răspuns Câştigător
| Nyku_5126 a răspuns:

Pai in single player nu se poate happy
Eu aveam un mod care chema o masina dar trebuie sa-ti modifici mult CS-ul. Daca vrei sa joci San Andreas si sa te distrezi joaca SA-MP (San Andreas Multi Player) si cauta un server de RolePlay, adica simulare de viata reala. Acolo o sa poti chema un taxi si toti playerii sunt persoane, fiecare munceste in ceva taximetrist, politist, mafiot...sunt multe lucruri. Ca sa nu-ti bati capul la cautat iti las eu un server, cel mai bun dupa parerea mea. Este englez, daca nu te descurci pui pe google "servere de samp" si cauti unul care sa fie RolePlay, sunt multe si Romanesti.

San Andreas Roleplay: 72. 249. 94. 90:7777

Asta e IP-UL, trebuie sa-ti pui un nume de genul John_Lennon (ma refer la formatul numelui nu ca trebuie sa fie englez) cand intrii o sa ti se explice cum te inregistrezi si restul chestiilor. Sper sa-ti fie de ajutor, o seara placuta!

9 răspunsuri:
| Aero_2277 explică:

Multumesc pentru ajutor Nikuwinking

| Lawrence a răspuns:

Parerea mea este ca nu poti, mai cauta pe google poate gasesti.

| B3cKham a răspuns:

Am terminat GTASA in urma cu mult timp. Dar din ce-mi aduc aminte nu poti chema taxiul.

| bogdan2007 a răspuns (pentru B3cKham):

Ai mare dreptate ca nu poti chema un taxi

| mrsolo a răspuns:

Nu cred ca exista asa ceva!

| 911targa a răspuns:

Ba se poate si chiar foarte usor downoadezi modul CLEO 3 de aici : http://www.gtagaming.com/downloads/gta-san-andreas/cleo-mods/1719 dupa ce urmezi pasii intri in joc scrii TAXI vine taxi-ul si te duce unde vrei tu, poti sa il chemi chiar si in misiuni.

| combativul a răspuns:

Auzi 911targa eu am instalat modul cleo 3 si cand intru in el si scriu taxi nu vine dc nu vine?

| LastBrother a răspuns:

Asta poti numa la gta vice sity sti asa ca mai bine nu

| bogdan2007 a răspuns:

Nu doar daca ie multipley