| Carolinee a întrebat:

Stie cineva cum pot obtine mai multe like-uri la pozele de pe fb? Am dat altora like la poze si nu am primit!
Fara glume si fara autolike! :*
Cel mai bun raspuns primeste FUNDITA! :* :*

6 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

Buna! Sa stii ca nu e necesar sa ai cat mai multe like-uri ca sa fii frumoasa sau interesanta.Nu stiu ce apreciati atat de mult sa primiti like-uri de la toata lumea dar fiecare cu ce ii place. Poti incerca sa faci poze sugestive si sa dai taguri la prieteni care au multi prieteni deoarece asa mai multa lume iti va putea vedea pozele.
Oricum parerea mea este ca dai like la ce iti place, iar prietenii carora le-ai dat like sunt nesimtiti (scuze pentru exprimare)
Fi tu insati deoarece facebookul e plin de photoshop si tone de machiaj.
Sper ca te-am ajutat si ca nu am jignit pe nimeni.O zi placuta in continuare!

| Carolinee explică (pentru RainmakerX):

Ai perfecta dreptate! Unii sunt chiar nesimtiti si daca au multe like-uri se cred populari.

| vocea a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=KRRq65-2i5M
https://www.youtube.com/watch?v=4WFk3EUkJ3Q
mult succes caroline, daca vrei te pot si eu ajuta si eu dadndu-ti like, asa sunt toti nesimtiti stiu cum e le dai like si ei nici macar unu nu iti da innapoi

| Futhakari a răspuns:

Toata lumea e obsedata de like-uri v-ati taia si venele pentru like.Totusi daca vrei sa strangi multe like-uri la o poza uite ce trebuie sa faci.Sa areti bine in poza, sa fie naturale, sa ati schimbi coafura daca te-ai saturat de cea veche sa ati faci poze in care sa mai fie cu tine o persoana care are multe like-uri si ea (e mai cunoscuta) si cam atat.

| Mirela1997s a răspuns:

Poți și cu un generator de Like-uri precum www.likeme-likeyou.com