Imi pare rau! Dovada ca sexul nu are atata legatura cu ele. Si eu am avut asa, bine mai am dar nu asa grave. Mie dermatologul mi-a recomandat Duac Gel. Mama mi l-a luat din Catena cu vreo 85 de lei. Usuca tare fata asa ca eu iti recomand sa aplici o data pe zi, cel mai bine seara si un strat subtire! Nu crede ca daca pui mai mult trec mai repede! Total gresit! Daca il folosesti ai grija ca decoloreaza. Gen eu dorm pe spate cand ma dau dar se mai intampla ca in somn fara sa vreau sa ma intorc pe o parte si am atins perna cu fata si s-a decolorat. Sau cica e bun ceai de marul lupului sa te speli fara sa te stergi. Atentie! Acest ceai NU SE BEA!
Vezi ce faci
Eu am încercat mult timp creme, aveam coșuri nasoale rău. Tot felul de creme și antibiotice. Acum sunt la un profesor doctor, și sunt în a 8-a lună de pastile Roaccutane. Mai am o lună până termin. În primele luni am avut și încă am pielea uscată, mi-a picat păr mult, aveam dureri, și tulburări de vedere dar am trecut peste și dupa aceste 8luni de abia îmi iese un coșuleț mic la 2luni așa. E greu căci trebuie și regim, la revedere ciocolată și lactate ceva timp, adică 9luni. Spre final am început să mănânc câte puțin. Uneori aveam alergii de la mâncăruri la care nu aveam voie dar gustam. Însă acum sunt super bine. Da, sexul nu ajută, spun asta în conștiința de cauză. Încearcă la un profesor doctor, spune-i că nu scapi nici cu creme, și dacă ar fi ok să începi cu pastilele Roaccutane. E greu, foarte greu, pierderi de memorie, depresii, trebuie să stai bine la capitolul psihic, eu am fost super bine. Și baftă! Singura soluție, dacă pielea nu merge vindecată caută soluții să elimini infecție din corp prin aceste pastile. Eu nu credeam că mă pot vindeca vreodată!