| mrr7 a întrebat:

Stie cineva cum se numeste cartea din care este acest citat? am nevoie urgenta..multumesc.
pana la urma, asta e tot ce iti ramane. Un geamantan plin de amintiri.Amintiri frumoase, urate, triste, vesele, indragostite, tradate, neintelese, trasparente, mii si mii de amintiri. Intreaga ta avere consta in zambete luminoase, nostalgice, resemnate, lacrimi amare de deznadejde sau dulci de fericire, cuvinte, soapte, caldura altei maini, adancurile altei priviri. O viata plina de oameni care vin si pleaca...

5 răspunsuri:
| SimionAlexandru a răspuns:

Am cautat pentru tine. Am copiat mici fragmente din acest citat, si am pus pe google, insa nu ma trimite nicaieri. Am mai gasit pe blog-uri acest citat, insa nu spune deloc, cum ca, ar fi vorba despre o carte. Esti sigur ca provine dintr-o carte?

| mrr7 explică (pentru SimionAlexandru):

Pai cred asta incerc sa aflu. asta imi dadea si mie. mersi de ajutor. daca gasesti ceva sa ma anunti.

| SimionAlexandru a răspuns (pentru mrr7):

Promit sa incerc happy

| nkd a răspuns:

Eu acest citat l-am citit în cartea "Portrete din cioburi" de Ligia Seman, autoare română. O recomand tuturor, este o carte excelenta, o poveste de viaţă.

| FlaviaClaudia a răspuns:

Buna.ai mai gasit cum se numeste cartea? daca exista de fapt? happy