| Fifylici a întrebat:

Stie cineva daca chiar castigi daca joco concursurile gen nemozone?

17 răspunsuri:
| ALY_2447 a răspuns:

Jocurile pot provoca dependenta draga mea si in plus de asta nu sunt niciodata adevarate in ziua de azi trebuie sa iti vinzi casa si sa o dai mita doar ca saa te poti apropia de premiu incearca sa nu dai mare importanta jocurile sunt doar vrajeala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt bune... cred pentru si eu joc... acum voi vedea daca sunt reale... mie cam frica sa dau datele personale

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fato, Cristina, eu joc, si dupa ce fac cuburile alea iti voi spune daca am castigat sau nu, esti multumita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scz stie cineva alt site dar tot ca nezmozone pls astept ca de asta m-am plictisit

| pisica1999 a răspuns:

Eu am castigat un Iphone dar e VRAJEALA cand sa ma bucur si eu de tel el incepe sa sune singur.la o bucata de noapte se aude:trebuie, two, one si se inchide a doua zi se deschide si iaras incepe sa numere de vreo 4 ori incepe a canta apoi s-a inchis m-am dus la reparat cu el si ala de la reparatii si ala mi-a zis ca piesele dinauntru sunt vechi de 10 ani doar suprafata este noua...l-am reparat dar l-am dat lu soramea si mi-am luat un nokia N81 macar nokia nu face telefoane le tine 10 ani neschimbate din cutie si apoi le da pe piata...

| vlad2010 a răspuns:

Da, eu am castigat un ipod!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| tzii a răspuns:

Si eu joc.am avut un cont. daca citesti pe acolo ai sa vezi ca scrie cand adunam voturile sa-i contacta.si nici macar nu au un ID de mess sau un numar de telefon...deci eu nu prea cred. dar ma duc tot inainte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are dreptate aly ma rog de parca ai castiga ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cristiana esti o curvalaughinglaughinglaughing...semnat ioana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat a castigat un i-phone de la nemozone

| AlexisCool99 a răspuns:

Va rog din suflet, votati-ma si pe mine!
SPAM/user/Alexa-Deea55.html

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este adevarat chiar castigi eu am castiga 2 aparaturi foto si trei telefoane

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

/www.nemozone.net/user/puiumic97.html da si mie vot plz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

/www.nemozone.net/user/puiumic97.html da si mie vot plz

| Renesmee1 a răspuns:

Da si mie vot SPAM/pagina/cont/2.html