| Диана a întrebat:

Stie cineva daca se mai face vaccinul ala din clasa a 8-a? Sincer, mie mi-e frica de ace ca de dracu, si nu prea ma incanta ideea asta. laughing Voi l-ati facut? happy

Răspuns Câştigător
| Ros3Blu3 a răspuns:

Eu am terminat a 8-abig grin
Cand am intrebat'o pe doctora cand facem vaccinulaughing
A zis ca
:Nu avem fonduri pentru a cumpara vaccinuri laughing)
Si daca te duceai la cabinet era ceva in genu
ce te doare?
capu
ce te doare?
burta
ce te doare?
picioru
PARACETAMOLlaughing)))))))
Deci stai calma ca "nu sunt fonduri"laughing
Acu intreaba si tu la inceput de an doctorita de la scoalalaughing Bafta :X Pupici:X:*

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu am facut vaccinul parca la inceputul semestrului 2 dintr-a opta. Dar are multe reactii adverse.Multe colege s-au simtit rau pentru ca stii, fetele fac in ambele maini. A fost zi libera la scoala pentru unele se simteau pe bune rau altele se prefaceau de dragul de a scapa de orelaughing

| Helvete a răspuns:

Normal se face, dar din cate am auzit, nu cred ca o sa se mai faca, fiindca nu mai au fonduri, sau asa ceva. Deh, Romania. Dar poate se va mai face, nu cred ca se stie sigur. Eu l-am facut si nu doar absolut deloc. Nici nu sti cand ti-l facetongue.

| deiutza_9183 a răspuns:

Pai din cate stiu eu se fac...hee hee)
II o nimica toata nu ai de ce sa-ti fie frica si mie imi e frica de asa ceva dar ala chiar nu doare big grinbig grin

| pisicuta510_9235 a răspuns:

Nu stiu laughing Dar vreau sa zic doar ca esti in aceiasi situatie ca si mine. I don't want to see mie imi vine rau cand vad ace rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se face in primul semestru sau al doilea?
mi. e frica de morrr de aceee laughing

| july_3501 a răspuns:

Eu stiu de la doctorita mea de la scoala ca o sa facem vaccinul in semestrul 2dar te-as sfatui sa nu il faci pentru ca are foarte multe reactii adverse si mai rau te simti de la vaccin decat de la boala. Nu-ti face griji am terminat a 8-a si nu l-am facut.

| marenicarescu_2851 a răspuns:

Imi spune si mie cineva doare rau vaccinul din clasa 8-a?