| rednbluesword a întrebat:

Stie cineva germana? vreau si eu o traducere la versurile asta *dau funda*
ps: fara google translate
! ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole ole hey eu Deutschland holt die Fahnen raus Sie hängn vom Balkon am Gartenhaus, an 1000 Fenstern an Autofenstern, der Kühlerhaube, auf dem Benz, mann. auf dem Lenkrad Schwarz-Rot-Gold unde ja wir Deutschen sind grad so stolz im ganzen Land schaut jeder zu kämpft, auch wenn die Gegner buhn. ihr schafft das schon, macht das schon mein Song, der Sonnenersatzbank Flow wir fiebern mit, live wird mans sehn. 2010, kein Fußballtrend ich war als Kind schon Fußballfan unde ich glaub ich sprech für das ganze Land wenn ich sage geht raus unde gewinnt diesen Kampf ((Hook 2x)) Wir holn uns den Pokal unde das zum 4. mal Südafrika wir kommen unde hier gibts nichts umsonst unde Deutschland kämpft unde das Land fiebert mit die Manschaft sie steht wie Fackeln hier im Wind Yo Deutschland holt den Sieg die Wm gehört schon uns, die Fackeln sie brenn´ Zeigt, zeigt was ihr draufhabt, denn nur so kanns im Finale ausarten Ob Kids, Fans, Eltern Opas jeder sitzt mit Sixpack im Sofa Wir schalten die Glotze an unde dann geht aufeinmal das Spotlight an Ich sag Gott sei Dank, gibt es Fußball denn Ganz Deutschland wird jetzt Fußballfan Süd-A-Fri-Ca wir kommen unde ich bete dass wir den pokal bekommen Du siehst überall, die Deutsche Fahne Spieler auf jeder Leuchtreklame 82 Milionen Menschen schauen zu wie ihre Helden kämpfen ((Hook 2x)) Wir holn uns den Pokal unde das zum 4. mal Südafrika wir kommen unde hier gibts nichts umsonst unde Deutschland kämpft unde das Land fiebert mit die Manschaft sie steht wie Fackeln hier im Wind Ole ole ole ole Ole ole ole ole ole ole ole ole

1 răspuns:
| chelie91ptm a răspuns:

Germania scoate steaguri, vă hängn de la balconul de la casute de gradina la 1000 ferestrele de pe masina geamuri, capota, în Benz, omule. pe volan negru, rosu si auriu, si da, suntem germanii sunt atat de mandri de grade în jurul valorii de ţară în căutarea pentru orice lupte, groynes, chiar dacă adversarul. v-ar face deja face acest lucru pentru piesa mea, fluxul de bancă soare, ne implicat emoţional, va fi vazut Mans live. 2010, nici o tendinţă de fotbal ca un copil am fost deja un fan al fotbalului şi cred că vorbesc pentru întreaga ţară, atunci când spun ieşi şi de a câştiga această luptă ((Hook 2x)) Noi ne HOLN trofeul şi a 4-a chiar Africa de Sud, noi venim şi aici, veţi obţine nimic pentru nimic, iar Germania se luptă, iar ţara va fi aplauze de-a lungul fc este ca nişte făclii aici, în eu vânt Germania câştigă victoria, Wm auzit de noi, torţe au aprins "arata, arată ceea ce ei pe o au, pentru numai atunci se poate final degenera Fie copii, ventilatoare, părinţi, bunici toata lumea sta pe canapea, cu un pachet de şase, ne întoarcem la televizor şi apoi brusc în centrul atenţiei se află pe spun mulţumesc lui Dumnezeu, nu există fotbal pentru ca fotbalul este acum sudul Germaniei Destul de-A-Vi-Ca, vom veni şi mă rog ca vom ajunge cupa care le vedeţi peste tot, sa arate ca si eroii lor, jucătorii de pavilion german pe fiecare neon sign 82 milioane de persoane lupta ((Hook 2x)) noi ne HOLN trofeul şi a 4-a Africa de Sud şi, uneori, am venit aici, veţi obţine nimic pentru nimic şi Germania şi ţara se luptă cu o febră fc aici este ca nişte făclii în bătaia vântului Ole ole ole ole ole ole ole Ole ole ole ole ole