| Stefyy777 a întrebat:

Stie cineva la cate absente nu se poate încheia media acum daca nu sunt semestre si sunt module? Nu de alta dar am 43 la romana si cam lfl la matelaughing

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Media SE POATE incheia la oricâte absențe. Din ce văd la tine, la atâtea absențe o să ai in mod cert probleme la media la purtare!

| annonimaaaa555 a răspuns:

Dacă ai peste 50% absențe din totalul orelor unui modul, profesorul nu poate încheia media.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

De ce ai absente?

Te-ai trezit acum ca ramai repetent? Astea sunt urmarile actiunilor tale.

| Stefyy777 explică (pentru annonimaaaa555):

Aia era cand erau semestre. Intr un modul sunt putine ore.

| Stefyy777 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Motive medicame?

| Stefyy777 explică (pentru sierra1):

Am 3 de 10 la purtare pentru ca sunt motivate. Imi era ca nu se poate încheia media chiar daca am note multumesc frumos pentru raspuns?

Medicale* sunt motivate voiam sa stiu daca ma încurca la încheierea mediei. Note am stai liniștit si trec

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Stefyy777):

Uite notele tale sunt ultima mea grija!

Absentele erau, am uitatlaughing

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Stefyy777):

Eu am terminat anul trecut la liceu si asa era

| Stefyy777 explică (pentru annonimaaaa555):

Bun, sa zicem ca e asa. Midulul 1 e de pe 9 septembrie pana pe 25 octombrie. Am 16 ore de mate in total adica daca am 8 absente anul respectiv la mate nu trec? laughing e imposibil

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru Stefyy777):

Ioi. Stai ca acu vad ca am scris 50. Scuze. Am vrut sa zic 20. Am scris 50 ca am apucat și cele 2 semestre. Scuze din nou. Greșeala mea. Ma corectez:media anuală la purtare va fi scăzută cu câte un punct la fiecare 40 de absenţe nemotivate pe an şcolar din totalul orelor de studiu sau la 20% absenţe nejustificate din numărul de ore pe an şcolar la o disciplină de studiu/modul de specialitate dar de picat...nu știu ca n-am fost în situația aia sau colegii.