| luck96 a întrebat:

Stie cineva la ce materie se da testul initial luni? toata tara da la fel deci. dau fundalaughing

Răspuns Câştigător
| Kida_5763 a răspuns:

Pai din cate stiu si din ce am auzit eu dau luni testul predictiv la romana big grin pls funda` :X

10 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Testele iniţiale se dau din toate materiile pentru ca profesorii să vadă ce mai ştiţi voi.
Bye

| cristianorudi7 a răspuns:

Eu de ex dai la rom franceza si eng

funda plsss

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Pai : romana.mate,franca,engleza,bio,geogra,istorie,cultura civica(daca esti intra-a 7a etc), fizica(daca esti intr-a 6a etc),noi dam si la muzicalaughing,tehno[sper ca n-am uitat nimic, u dai test la oate mat in afara de sport si desen, poate voi nu dati nici la muzicalaughing dar noi dam laughingcrying]...-astea-s materiile la care o sa dai u test initial dar nu luni.
De ex eu am dat test din a doua zi de scl la rom si la mate am dat azi...luni dau la fizica, franca si englezasad
Bft
P.S: bine ca e initial[nu se trec notele in cat] si se arata doar parintilor, inspectoratului si guvernului :. rolling on the floor rolling on the floor!
Pa-pa

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

O sa dau marti cica la muzica laughing,istorie cred, chimie
miercuri la bio, si teh cred
joi numai dau la nimic test[dal in colo ] si vineri cred ca la civica dau
A si am auzit de la profa de romana ca o sa mai dam un test initial la romana dar nu stiu cand!sad

| DeliaDaniela a răspuns:

Eu sunt profil chimie-biologie si dau la matematica si geografie happy

| luck96 explică:

Unii dintre voi nati inteles intrebarea nu? am intrebat la ce materie se da luni testul nu la ce materii se da testul ca le stiu, se dau in zile diferite si am uitat la ce sa de luni dar merci de unii care mi-au zis e romana, a da cum adica daca is intra 6-a sau a 7-a? oare luck96 ce zice? in fine merci

| XoXo4you a răspuns:

Testul de luni e ala la romana si in fiecare zi se va da cate un test stiu ca vineri e la chimie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Testeul initial se da la TOATE materiile pe care le ai tu in clasa respectiva!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La scoala la mine se da la romana luni.marti la engleza si franceza, miercuri la mate, joi la fizica si chimie si vineri la specialitatihappy

| cristina182 a răspuns:

Eu dau mari la romana dar la mate nu stiu cand ca eu sunt in a5a