| cyufulyky a întrebat:

Stie cineva pe cat se da corigentza anul asta la engleza?crying...sunt a7a trec a8a dar am ramas la engleza pentru ca am font internata in spital si nu am putut sa duk un referat((sadcrying...ma poate ajuta cineva sa-mi zica ce trebuie sa invat plzzz help mecrying

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Intereseaza-te la secretariatul scolii.Nu exista o data comuna pentru toate scolile din tara.

5 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Nu stiu ca nu am ramas in viata mea corigenta rolling on the floor
dar oricum parca prin august thinking mai bine te interesezi la secretariat..acolo sigur ti se va spune happy bafta!

| gossipgirl a răspuns:

Nu cred ca data e asa importanta...pana afli tu detaliul asta, invata frate engleza... e cea mai usoara materie care exista! Daca u ramai acum ce te faci mai tarziu? Noroc ca am mai invatat cand eram mica...(ma felicit pentru ca acum retin fff usor) laughing)batting eyelashes
Bafta la inv eng...si pentru a-ti imbogati vocabularul uita-te la filme in eng. ceva ceva tot o sa se prinda de tine...
BYE`

| Daisy. a răspuns:

Nu stiu... n-am ramas in viata mea corigenta...si nici n-am de gand sa ramanlaughing

| Melly a răspuns:

Trbe sa inveti toata engleza de a saptea si cum a zis mira nu exista o data comuna pentru fiecare sc big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Sunt sigura ca nu din cauza acelui referat ai ramas. happy Prin septembrie, din 1 pana pe 12-13 sunt examenele, pentru data exacta trebuie sa te interesezi la secretariatul scolii, asa cum ti s-a mai spus. happy