Buna,uite ce poti incerca eu am facut aceste lucruri si in cateva zile mi-a disparut durerea.- infuzie cu musetel, facuta atat dimineata cat si seara
- bea ceai de trei ori pe zi, si de fiecare data adauga o lingura de miere si o felie de lamaie
- maninca multe fructe
- supele calde sunt obligatorii pentru fiecare seara
- plantele marul-lupului si coada-soricelului se fierb impreuna in 250 ml apa, solutia se lasa la racit si se face gargara de 3 ori pe zi
- se mai poate prepara ceaiuri de scortisoara, flori de soc, cimbrisor, busuioc, macese
- agentii anti-inflamatori din ananas ajuta foarte bine la vindecarea durerilor de gat; bea un suc natural de ananas la fiecare masa, ajuta
- pentru a grabi vindecarea poti sa aplici o pelicula de uleiuri vegetale in zona gatului.
Sper sa-ti fie de folos. Funda?
Ceai de muguri de pin/mușețel fierbinte, îndulcit cu miere.
Dacă durerea persistă, nu amâna vizita la medicul de familie, este posibil să ai nevoie de tratament medicamentos, care tratează cauza, nu efectul.
Sănătate!
Pai remedi...nu stiu,ceai cald.
Pe mine de curand ma durat in gat ff tare, nici sa vorbesc nu puteam bine si am luat, Propolis + Echinacea...si mi-a trecut imediat!
Lamaie(ceai sau o poti manca) sau sare de bucatarie( pui putin pe limba si o lasi sa se topeasca )Funda!
Andrei67y5 întreabă: