| dulc3'maria a întrebat:

Stie cineva..scrisul de pe mess pot sa il fac cumva sa fie o litera mare si una mica cand scriu?big grin

Răspuns Câştigător
| JeSa a răspuns:

Buna!, pai te folosesti de tasta "Caps Lock", ce e valabila si pentru. devenirea lit. mici in mari!

9 răspunsuri:
| dulc3'maria explică:

Atunci noo mai raspunde la intrebarile melelaughingca nu ti le pun tiewinkingcine vrea raspunde dar nu asa...noo ma ajuti cu nimiclaughing

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Fii serioasa si scrie corect.
Nu e prima intrebare tampa pe care o ai aici.

| Aurelia a răspuns:

Sau tii apasat pe Shift si pe litera/literele pe care o/le vrei (in acelasi timp) si dai drumul de pe Shift cand termini litera/literele mari dorite.

| unavailiable93 a răspuns:

E aiurea ce vrei tu sa faci laughing, dar oricum ar fi haios sa merg la cineva acasa sa vad ca tot pune caps lock, ia caps lock sau shift si a apoi b shift si c apoi dlaughing Tampenieeeee cu t mare

| aditzy:) a răspuns:

Cu caps lock sau shiftbig grin
sau daca nu poti de la messs
fara sa mai folosesti caps lock sau shiftbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi nu poti sa scrii automat sa iti dea ei una mai mica una mai mare.Si sa stai mereu ca mana pe CAPS LOCK:-si mai bine scrii normalhappy
ca apoi o sa te doara manahappy
stiu ce iti spun si eu am incercat sa fac chestia astablushinghee hee

love struck:X:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N12jekbwiypoji]\

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Pai ca sa poti scrie asa cum vrei tu odata scrii o litera mica dupa aia dai " Caps Llock"...si tot asaa, sau daca vrei sa scrii mare Dai tot Caps Luck... De Exemplu daca vrei sa scrii mereu mare dai Caps luck si uite.: BUNA sau ocum ai zis tu o litera mica si una maree odata scrii llitera mica odata dai caps luckk pentru liter mare de exmp: Buna,:*Incearca este foarte simpluu. SUCCES