Cum sa nu rimeze nimic cu intrinsec eu n o dau sec asta nu i secret s destept astept sa dai un cuvant care chiar sa n aiba rima eu nu scriu eu fac scrima dar poate n o sa ti convina ca aberez si nu mai rimez cu ''intrinsec'' INTRI N SECtia de politie si ce sa vezi numai hoti toti zi-mi daca poti sa ma contrazici nu prea conteaza ce zici ca deja ti-am demontat raspunSUL, sunt ca SULeiman, magnific nu ma identific cu, cuvantul mizilic stii ce zic? diSEC broaste care se vad printi ma murdaresc la gura de furSEC si hai ca deja ma plictiSESC
Poate voiai sa zici preaînaltul dar o dai prea în altul gen alt cuvant le las pe foaie purtate de vant vezi c am mai raspuns si la alte comentarii care au zis ca nu rimeaza anumite cuvinte, ce scenarii hilarii
Mirat? asa o sa fii tu cand vezi c am rimat dar stai asa ca n am incetat e chiar un cuvant amuzant am si schimbat rima ca eu ma joc pot sa fac asta nonstop s n top si nu zic de foaie gen top de foaie stii ce zic ca eu nu s o oaie din turma nu poate nimeni sa mi calce pe urma nici macar propria mi umbra imi umbla departe de mine ca ne-am certat si uite ca m-am intors fara sa fi incercat la rima din start
Cum sa nu rimeze nimic cu moft te vad oft-icat ca am rimat dar daca e sa zici c-am trisat ca nu le-am scris legat atunci greseala mea ma autodeclar vinovat dar vino v arat eu tie si altora cat de usor rimez la ora asta si chiar oricand nu exista cuvant caruia sa nu i gasesc rima dar hai ca ma intorc ca nu stam la tronc_aneala si nici nu mi-ai picat cu tronc rimeaza chiar cuvantiele oft si soft nu s prajit maxim copt ma simt mort
miriammiki întreabă:
xOchelariCuInfraRosu întreabă: