| Bellathaa a întrebat:

Stie cineva un remediu rapid de slabit? P.s : fara pastile FUNDA

Răspuns Câştigător
| xButterflyxX a răspuns:

Da, regim, 3 mese pe zi, din fiecare cate putin, nu trebuie sa exagerezi cu alimentele, poti consuma chiar si din cele care-ti plac.Ideea e sa consumi cu moderatie, adauga migdale, alune, nuci, iaurturi degresate.Ca tot e vara iti poti face salate de fructe, de asemenea salata verde cu piept de pui si alte legume si ulei de masline este foarte buna si sanatoasa.Pe langa astea ar trebui sa adaugi si miscarea, poti sa te apuci de un sport(volei, inot, handball) ori poti incerca exercitiile de pe internet(daca vrei iti dau eu niste canale care au diferiti antrenori) si astfel slabesti si te modelezi frumos.
Tine minte nu e bine sa slabesti brusc, cel mai sanatos este sa slabesti 4 kg pe luna, adica 1 kg pe saptamana, daca slabesti brusc un numar mare de kg pot aparea vergeturi, piele lasata(de care nu mai scapi decat prin operatie).
Sper ca ti-am fost de folos!

3 răspunsuri:
| Lovelyix a răspuns:

Abdomene dimineata si seara cate 30. Si fara dulciuri. happy

| ScapaMaDeEa a răspuns:

Salut! Nu exista remedii, insa o sa incerc sa te ajut. Trebuie sa imbini sportul cu activitatile distractive si sa renunti usor usor la cat mai multe alimente! In primul rand, mananca cat mai putina paine, apoi redu pe rand, dulciurile, produsele fast-food, sucurile acidulate, chipsurile etc. Fa sport care sa te distreze, cel mai practic in cazul meu a fost saritul coardei care este sanatate curata, distractie si potrivit tuturor varstelor! Fa abdomene, alearga, plimba-te, mergi pe role, plimba-te cu bicicleta! Danseaza prin casa. Cand ai pofta de un baton de ciocolata, ia o piersica zemoasa! Efect garantat! Merge si un baton Fitness din cand in cand. tongue Consuma multe legume si fructe, vara este anotimul perfect pentru a arde calorii! Si ce e mai important, bea multa apa si sucuri proaspete facute in casa! Si o supa rece de rosii, este revitalizanta si sanatoasa, merge la slabit foarte bine! FUNDA? :O3:O3:O3

| Makaveli87 a răspuns:

Da,sportul!

Întrebări similare