| BartSimpson a întrebat:

Stie cineva un site pentru baieti in care iti arata cum sa te imbraci la moda? Va rog. Dar sa nu fie moda anului 2005laughing...

7 răspunsuri:
| ForeignO a răspuns:

Nu stiu.

| mcandr3y a răspuns:

Frumos raspuns dorutza ...eu pe tuatara.ro ma uit sa vad ce haine sunt. si dupa aceea ma duc in magazine si caut haine asemanatoare cu cele de pe site... cauta si tu pe net... sai intra aici pentru niste sfaturi utile http://moda-fashion.sepoarta.ro/......09.html... pe. s. in partea de jos a paginii este toamna-iarna 2009

| mcandr3y a răspuns:

Baietii de ce nu ar pune intrebari de-astea... ei traiesc cumva in jungla... de-asta designerii aia mari fac haine si pentru baieti... si nu trebuie sa fi metrosexual sau gay ca sa te intereseze moda...

| cîrne a răspuns:

In puii mei, nu-mi imaginam ca si baietii pot pune intrebari d-astea... te imbraci cum simti, mai baiatule...in fine, daca nu-ti convine ce simti, tot ce vrei gasesti aici: www.cocalari.ro

| cîrne a răspuns:

Mcandrey, de ce sari, asa, vituperata? draga mea, n-ai inteles continutul mesajului.in primul rand, moda nu e una din preocuparile caracteristice ale barbatilor si in al doilea rand se scrie "sa fii". intotdeauna!

| BartSimpson explică:

@crne
Hai du-te dr**tu ca deja m-am saturat de postarile tale imbecile.
Daca tu te imbraci ca gunoierii problema talaughing, vezi-ti de treaba ta si numai da raspunsuri sa-ti maresti acolo nr de puncte si de raspunsuri, ca degeaba ai 2000 de rasp. daca toate sunt idioate ca cele pe care le-ai pus aici.
"moda nu e una din preocuparile caracteristice ale barbatilor" bai macholaughing, poate nu e pentru tine, dar pe noi oamenii de la oras ( imi imaginez ca esti de la Cucuietii din deal) mai iesim si noi pe-afara. trebuie sa ne imbracam intr-un fel anume.
"vituperata?" serios acum, cand inveti un cuvant nou chiar nu trebuie folosit in orice context.
"si in al doilea rand se scrie "sa fii". intotdeauna! " straight facerolling on the floor. Iti dai si tu seama ca a facut o grejeala din neatentie, dar unde nu-i cap.straight face
Si in primul rand scriu cum vreau, atata timp cat ma inteleg cu oamenii, nu-i treaba ta cum sriu eu sau oricine altcineva, daca vrei sa critici fa-te dr**tu critic literar, sau profesorthinking Hi si*t din ochii mei.

| AlaRau_3695 a răspuns:

Scrie pe google...

Întrebări similare