| alinafrumusika a întrebat:

Stiinte Sociale sau Filologie? Care iti da mai multe sanse la o cariera frumoasa si sa obtii mai multi bani? Care se axeaza mai mult pe Biologie? Care se axeaza mai mult pe limbi straine? Care sunt diferentele dintre ele doua? Astept raspunsuri. Dau funda la cele complete kiss

Răspuns Câştigător
| HappyYoyo a răspuns:

Mate faci la inginerie. in rest nu prea... sunt materii care contin socoteli, insa nu mate la un nivel foarte ridicat. in domeniul psihologiei, poți să optezi pentru psihologie sau medicină și apoi psihiatrie (asta depinzând de nivelul bolilor psihice cu care vrei să lucrezi). Tot cu psihologie poți urma carieră în recrutare. Poți opta pentru ceva profil de psihologie în lb. engleză, dacă vrei să te specializezi pe asta. Dar totuși, de ce vrei psiholoie? (te intreb că și eu am vrut psihologie, dar pe termen lung e o meserie care te termină psihic)

2 răspunsuri:
| HappyYoyo a răspuns:

științe sociale = psihologie
filologie = limbi străine intensiv (literatură)
cel mai bine câștigi din economic.
cea mai axată pe biologie e medicina, sau dacă te interesează plantele, botanica și farmacia. dar pentru asta ai nevoie de multă chimie.

| alinafrumusika explică (pentru HappyYoyo):

Eu vreau sa fiu ceva in domeniul psihologiei :* multumesc si pana la urma care e mai bun? Inafara de economic. Dar mai am o intrebare daca nu te superi. La care faci mai multa mate?
Multumesc dau funda cand raspunzi :*

| HappyYoyo a răspuns (pentru alinafrumusika):

Mate faci la inginerie. in rest nu prea... sunt materii care contin socoteli, insa nu mate la un nivel foarte ridicat. in domeniul psihologiei, poți să optezi pentru psihologie sau medicină și apoi psihiatrie (asta depinzând de nivelul bolilor psihice cu care vrei să lucrezi). Tot cu psihologie poți urma carieră în recrutare. Poți opta pentru ceva profil de psihologie în lb. engleză, dacă vrei să te specializezi pe asta. Dar totuși, de ce vrei psiholoie? (te intreb că și eu am vrut psihologie, dar pe termen lung e o meserie care te termină psihic)