| NyHyLySM a întrebat:

Still. Încă încerc să mi găsesc un scop sau ceva la care să fiu bun. De anii mă chinui. De anii nu fac nimic.
În primul rând că toți își bat p#la de mine și la școală. Și la practică. Și acasă. Dă toți.
Nu are nicio legătură cu mine dar nici nu i pasă vreunul de mine decât să de a în mine că într-o mi minge cât au ei chef și după să repete întruna aceași mizerie din nou și din nou și din nou și după să zică că tot eu nu sunt bun de nimic și că e vina mea și că nu știu ce. Like CE P|_M am făcut să merit toate mizeriile astea? 20 din viața mea nu a fost decât cruzime minciuni. Și violență. Și luat la mișto. Ce dr@cu pot să fac mai mult de atât? Să trăiesc încă 20 de ani degeaba?

1 răspuns:
| Hyperion7 a răspuns:

Te salut!
Îți înțeleg frustrarea și da,sunt complet de acord cu tine! Dar uite,ai incercat o alta abordare a problemelor pe care le ai?
Uite,de pildă,in loc sa fugi după ceva anume,mai bine citește cărți despre acel domeniu,documentează-te extraordinar de mult pe subiectul ăla,nu te lasa in baza scolii sa te facă om de succes! Ai nevoie de mult studiu,nu doar de o școală, facultate sau cine știe ce curs!
Ai nevoie sa fii extraordinar de bine informat și dacă ești,oportunitățile vor veni ele spre tine,nu e nevoie sa fugi tu spre ele.
Uite,precum o floare,așa și noi suntem.O floare nu fuge niciodată după albine,ci își dezvoltă caracteristici care atrag albinele.
Așa și noi, trebuie sa ne documentam,sa fim cu adevărat experți într-un domeniu și abia apoi vor curge oportunitățile,dar răbdare!
Nu te teme sa greșești! Greșește, greșește,greșește! Mai bine greșești,dar înveți din greșeli și te perfecționezi,decât să aștepți un moment perfect pentru că,vezi tu,acel moment perfect nu exista niciodată!
Asta in ce privește cariera și ambițiile tale de viitor.

In ce privește bullying-ul pe care ți-l iei,asta e tot din cauza că ești neexperimentat,nici nu ai avea cum să fii,dar daca vrei sa schimbi oamenii din jurul tau,o poți face doar prin citit! Citește,citește,citește dezvoltare personala și o să fii invincibil in fata oricărui inamic.
Recomand din suflet sa incepi cu "secretele succesului" de Dale Carnegie,este o carte extraordinară pentru inceput!
Și crede-mă că după cartea asta,lumea nu va mai fi la fel,te asigurbig grin

Știu că ai nevoie de cineva căruia sa-i pese și să te asculte,toți avem nevoie!
Dar haide sa folosim aceste emoții de regret,durere in ceva constructiv,de pilda,iar citit și sala.
Lumea este egoistă, ii pasă numai de ea, așa că să ceri afecțiune de la cineva care nu vrea sa îți ofere, nu va duce decât la suferința continua și nu cred că ori dorești asta!
Daca îți dorești musai ca cineva sa te asculte, o pot face eu!
Sper sa te ajute!
Bafta!