| kyjonopsy a întrebat:

Stiti am 15 ai si ma simt cam singura cand toti ceilalti se intalnesc ca sa vorbeasca cu iubitul/iubita eu n-am ce face.n-am nicio relatie.as vrea sa am macar un prieten la distanta cu care sa vorbesc macar pe mess.sa am cu cine sa-mi umplu timpul.e ceva rau in asta sau nepotrivit?

9 răspunsuri:
| shotys a răspuns:

Prieten la distanta cine ti-a zis ca ar fi corect. eu unu nu sunt de acord cu asa ceva mai bine singura

| Rebekka97 a răspuns:

Nu e ceva rau sa cauti companie.Dar ti-as sugera sa cauti pe cineva pe care sa il poti si atinge.big grin

| Wehes a răspuns:

Ai timp de ''iubiti'' ai 15 ani ce dracul.

| MarvK a răspuns:

Da-mi adresa ta de messenger tongue.

| MarvK a răspuns:

Vorbim daca vrei.

| ForeverWarrior a răspuns:

Da-mi messu la privat daca vrei

| val31989 a răspuns:

Buna.De ce nu iesi si tu cu prietenele/colegele tale? Sau mai bine vb cu ele la telefon sau pe mess.Fa-ti prieteni mai multi, socializeaza cu mai multe persoane...Un prieten la distanta... cam nu stiu, vei ajunge sa tii la el, dupa care vei suferi.In fine, nu e chiar asa de rau in asta, doar ca-ti va fi tie mai greu, crede-ma. Daca vrei da-mi id-ul tau de mess si iti umpli timpul cu mine, o fata. happy

Răspuns utilizator avertizat
| christos1234 a răspuns:

Nu e rau. daca iti cauti amic sunt disponibil 24/24. e ceva normal ei au relati deschise fiindca deja s-au deschis laughing