Draga, daca ai fost fana, ai fost fana cuiva, nu a unei persoane inventata de cineva sau ceva de genul asta.
Toate prostiile astea ca Justin nu exist, sau ca e gay, ori ca este un mos de 51 de ani, sunt doar niste vorbe de prost gust, inventate de cineva, care can-tradins al uraste pe Justin Bieber.
Dupa cum vezi sunt fana de a lui, si nu cred, ca am devenit fana unui personaj imaginar.Sa fim seriosi, si cel mai proasta persoana, siar da seama, ca acestea sunt doar niste farse.Nustiu daca mai rau poate fi, incit sa nascocesti asa minciuni.
Bafta.Si sincer nu stiu de ce ai incetat de a fi fana lui Justin
Nu este adevarat. justin bieber exista
ce ai vazut tu. adica ce au vazut toi este filmat pe un canal din america pe care usnt facute anumite farse glume etc.
justin bieber este adevarat.
porcaria asta e inventata din 2010. inainte sa apara melodia never say never.
daca justin bieber nu ar fi adevarat crezi ca ar mai fi scos melodia aceea?
deci stai linistita. acelea sunt doar pprostii la fel ca cea cu 5cent a murit si etc/
Porcaria asta e prea veche din 2010, nu trebuie sa asculti tot ce zic alti tampiti, si cand erai fana nu aveai cum sa creazi chestii din astea, cand esti fana trebuie sa fii de d partea lui
Sa stii ca el nu exista, si ca ai avut dreptate atunci cand ai vazut ca el nu exista, el este un impsotor de 51 de ani care atrage fetele mai mici, pe scurt e un pedofil!
Auzi nu este adevarat sunt prosti un mos a vrut sa faca publicitate dar justin exista.Nu vezi ce miscari face si ce frumos este si cand ai auzit vocea mosului putea sa dea drumul la muzica lui Justin si el sa dea din gura sunt barfe saracul baiat cred ca se simte foarte prost
andruttzza întreabă: