Da.Cu siguranta il plac si fac asta ca sa te supere. Oricum, daca el e cu tine, pe ele nici nu le observa, nici nu isi da seama ca sunt si ele prin peisaj.
In plus, tu ar trebui sa nu le arati ca te supara faptul ca vorbesc de el, din contra, sa vorbesti si tu, sa discuti despre el, astfel ele vor devenii geloase si invidioase, dar oricum sunt deja din moment ce mereu vorbesc de el.
Sunt invidioase pe tine! Stii si eu am niste colege asa si cateodata imi vine sa le dau cu ceva in cap sau sa le injur pana anul viitor. Spune-le asa : Tot timpul il bagati pe el in vorba si asta dovedeste ca sunteti geloase si invidioase pe mine.De ce nu vorbiti despre aia ai vostrii? Sper sa mearga.sa le iasa fata ca atunci cand au vazut un soarece turtit
Astea nu-ti sunt prietene. (bine spus, doar colege ). Nu te supara. Eu cred ca esti mai emotiva, sensibila, iar ele tocmai de asta si-au dat seama, si vor cu tot dinadinsul sa te faca sa te superi. Nu le da atentia. Raspunde-le si tu 'Daa, asa e, si a mai fost si-n alt loc'. Nu le mai da satisfactia de a te vedea suparata, sunt niste idioate, si unele dintre ele chiar stupide. Se iau dupa sefa', fac si ele ca ea, doar, doar sa le bage aia in seama. Chiar, care e aia care le conduce?
Da-le pace is doar niste usuratice din astea is peste tot cand incep sa vorbeasca sa nu le asculti si cand te intreaba sa zici "scuze nu am fost atenta mai zi odata" si tot asa pana cand se satura sa repete
Buna! lasa-le sa vorbeasca si tu bucura-te de relatia ta...impune-ti si tu punctul de vedere si limitele cu privinta la viata ta particulara.
Ca nu`s prietenele tale.
Invidioaseeee.
Tu sa fii sanatoasa.
Nu te schimba pentru nimeni :*
Data viitoare zi-le ironic si amuzant (sa nu se simta atacate) ca prietenii lor ce fac? Daca nu au prieteni atunci cand au de gand sa-si gaseasca unul?
Si nu te mai lasa suparata ca nu merita. Fii mai tare si nu arata ca iti pasa sau ca reusesc sa te faca geloasa.
Cauta pe cineva care nu face chesti de astea si nu le mai baga in seama pe ele cand o sa te vada cu alte fete o sa fie foarte geloase, zi la prietenul tau ce s-a intamplat si el cu siguranta daca te iubeste o sa le ignore
Sunt geloase pe tine nu le da atentie.Atunci cand iubesti nu trebuie sa ti cont de parerea celor din jur ...Caci oameni sunt doar invidiosi pe fericirea ta.Si ar face orice ca sa-ti distruga fericirea chiar sa-ti devina din cel mai bun prieten dusman`...
Daca nu au prieteni zi'le si tu "Spre desosebire de voi eu am prieten" Sa vz cum le inchizi gura. Si cand mai zic asa, cel mai bine ar fi sa le ignori. nu trebuie sa pui la suflet ce zic ele
Elenastoica9 întreabă: