Din curiozitate, ai mai mult de 16 ani? Ai o relație bazată doar pe sex, nimic altceva. Dacă a ajuns să te jignească înseamnă că nu te-a respectat niciodată.
Când o să ai în viitor o altă relație, o să te amenințe că îi spune iubitului tău că ai întreținut relații sexuale deja. Pune capăt suferinței și înfruntă situația.
Baiatul te-a folosit pentru sex. Daca te iubea, relatia voastra decurgea cu totul altfel.
Numai cineva de cea mai joasa speta poate sa povesteasca despre ce I-a oferit o fata. Daca o face, tu poti sa spui ca minte si incearca sa iti faca rau.
Viitorului iubit ii spui doar ca nu mai esti virgina, dar nu ii povestesti despre fosti.
Nu te iubeşte clar?! Asta-i iubire la el? Mă faci să râd draga mea.
Ai fost vreodată iubită?
Te foloseşte doar pentru sex şi atât bagă la cap repede ce-ţi scriu eu aici.Un om care este gelos ăla nu poţi să zici că iubeşte ci că e foarte posesiv doar.
Şi bine zici, dacă el te iubea cu adevărat mergea până în pânzele albe cu tine dar aşa...
Asta-i realitatea scumpo.
Nu te judec.
Insa trebuie sa rupi de tot relatia cu baiatul asta.
Sfaturi magice nu exista doar incurajari.
Sti deja ce trebuie sa faci dar ocolesti pentru un oarecare motiv.
Fapta ta, termenii tai, consecintele tale, lupta ta.
Tu i-ai facut oral, iar el nu a apucat sa se revanseze? De ce iti e teama pentru viitorul tau? Trebuia sa sti si tu ce poama aveai la usa (asa se zice). O relatie u se bazeaza pe trecut si nu ar trebui sa-ti fie teama ca viitorul tau iubit va afla. Nici nu ar trebui sa-l intereseze fostele tale relatii.
Din moment ce ai inceput sa eu dai zi de zi e clar ca devine gelos agresiv asta e adevarul. si na acum ca ai ajuns pana in punctul asta trebuie sa joci pana la capat.sa zicem prin absurd ca vei avea al 2 lea prieten nu te va mai privi la fel cu tea privit primul prieten.ptr ca deja i-ai dat ce a fost mai bun la primul