| DEBrown a întrebat:

Stiti ca inainte, prin anii 1995-2005 a fost o perioada de glorie in arta desenelor animate in Romania. Viata cu Louie, Piratul Jack cel teribil, Pisoiul Eek, Copiii de la 402 + multe altele big grin Acum la TV copiii nu mai au ce invata decat violenta, super-eroi si lucruri care nu ii ajuta cu nimic. Desenele dinainte erau de comedie, viata reala care le priveai fara urmari grave ca cele de acum. Ce pot invata copiii de la ele, sa se bata si asa incep omorurile si restul... Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Abcdefg123 a răspuns:

Wow love struck chiar daca acum am doar 14 ani blushing, stiu la ce desene te referi straight face. Pe vreamea cand Fox Kids`u era la putere, cand nu ieseam afara din casa pana la 7 ca atunci se termina, cand chiar erau desene. Acum Disney Channel s*cks` straight face. Se dau numai filme, gen " Hannah Montana, Zack si Cody, Zeke si Luther, Sony si steluta ei norocoasa, Magicienii din Waverly place straight face.
Printre cateva desene care imi mai plac, se numara si Phineas si Ferb, Dragonul American, Kid vs Cat, Kim Posible dar sunt tot o productie Disney frustrated.
De desene dupa Cartoon Network numai zic oh go on. Cu roboti, creeri malefice and co`. Au mai ramas Fetitele Power Puf love struck, Tom si Jerry [ dar din pacate il da doar de 2 ori pe zi sad ] Gemenii Cramp si Ed, Edd si Eddy love struck pe care ii vizionez de cand era Cartoon in limba engleza, pot spune ca stiu epiisoadele pe derost! Nici macar Laboratorul lui Dexter numai e oh go on. Si el era smecherie love struck.
Pff :]] si mai ramane Minimax =], in afara de desenele cu Barbie [ si nu mi`e rusine s`o spun ] si Zambetul lui Sharon, nu ma mai uit frustrated. Stadiul acela de desene ew pot spune ca l`am depasit b-). Si mai e frumos si Franklin love struck, si la acela ma uit deoarece e animatie tot din "desenele copilariei mele ".
As da ore intregi de stat la calculator, de mers in club, de iesit la un suc, sa mai dea o data acele desene care chiar mi-au marcat copilaria.
Si mai sunt pe langa cele enumerate de tine :
Familia Tofu
Galactik Footbal [ e mai contemporan dar imi placea mult love struck]
Tutenstein
Dennis-pericol-public
Enigmele din Providence [ must see! ]

Casper o intalneste pe Wendy
[ cu toate ca e film, e exceptional love struck]
O lume disparuta
Shaman King love struck
Iggy Arbuckle
Povestiri din cripa :-s [ ceva gen ma speriau atunci ]
X Men

Stiu ca erau o multime, acum p`astea mi le-am mai amintit, dar am de gand sa le caut si sa le i`au pe toate.

Wow, nu ma gandeam ca imi vor da lacrimile numai gandindu`ma la desene copilariei mele...

3 răspunsuri:
| єℓєηα a răspuns:

Au fost super desenele acelea. Tin minte ca eram inebunita dupa "Viata cu Louie", "Copii de la 402" si "Piratul Jack cel teribil" dar imi placeau si celelalte... Ma uitam la ele in prostie, chiar daca stiam episdoadele pe din afara.

Acum, ei bine desenele din ziua de azi nici nu se mai pot denumi desene. FoxKids a devenit Jetix, apoi Disney Channel iar acesta lasa mult de dorit... Hannak Montana, Jonas Brothers si alte din astea. Urat, nu`mi plac. Nu sunt amuzante, ba chiar sunt enervante.

| dRsClaud a răspuns:

Dastraight face ma uitam cu placere la Jim Button Viata cu louie, copii de la 402 dar acum sunt Fratii Jonas, Hannah Montata, etc si sunt mai mult seriale decat desene animate